Randy Blythe (Lamb Of God): «Όλα τα ονόματα υποκατηγοριών του metal είναι αηδίες»

20/09/2011 @ 11:11
Ο Randy Blythe των Lamb Of God είναι έξαλλος με τη μόδα που υπάρχει να αποδίδονται ονομασίες σε κάθε διαφορετικό είδος metal που εμφανίζεται και θεωρεί πως όλα αυτά είναι μία κάλυψη για την έλλειψη ταλέντου και δημιουργικότητας.

Ερωτηθείς σχετικά με το τι πιστεύει για το είδος djent (το οποίο είναι επηρεασμένο από τους Meshuggah και διαδεδομένο μέσω του διαδικτύου), ο τραγουδιστής απάντησε: «Άλλο ένα ηλίθιο όνομα για ένα ακόμη είδος. Αν αποκαλείτε τον εαυτό σας djent μουσικό, πραγματικά κρυφτείτε. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, δεν είναι είδος, και με συγχωρείτε αλλά είναι απίστευτα ηλίθιο».

Και συνεχίζει: «Όλα αυτά είναι αηδίες. Death-core, djent-core και τα δε - μπορώ - να - παίξω - τίποτα - στην - πραγματική - ζωή - αλλά - μπορώ - στον - υπολογιστή-core. Είναι απλά ονόματα, οι άνθρωποι αυτοαποκαλούνται όπως θέλουν, αλλά να ξέρουν ότι αυτή η μουσική είναι metal, απλά».

«Οι υποκατηγορίες είναι μία αξιολύπητη προσπάθεια να φανούν λες και εφηύραν ξανά τον τροχό. Δεν είστε πρωτότυποι, ξεπεράστε το».
  • SHARE
  • TWEET