Ο ZP Theart (Dragonforce) η νέα φωνή των Skid Row;

Οι Skid Row υποσχέθηκαν ότι δεν θα τα παρατήσουν μετά από ακόμη μία αλλαγή τραγουδιστή

01/01/2016 @ 23:24

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Blabbermouth, ο ZP Theart (γεννημένος στη Ν. Αφρική, ζει στην Αγγλία), θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο αντικαταστάτης του Tony Harnell, που χώρισε τους δρόμους του με τους Skid Row πριν δύο ημέρες.

Ο Theart ήταν ιδρυτικό μέλος των power metallers Dragonforce και μαζί τους κυκλοφόρησε τέσσερις στούντιο δίσκους και έναν live δίσκο. Περιόδευσε μαζί τους για πάνω από δέκα χρόνια, παίζοντας μπροστά σε ακροατήρια που είχαν φτάσει τα 85,000 άτομα. Το 2009, ενώ βρισκόταν ακόμη στους Dragonforce, το συγκρότημα ήταν υποψήφιο για Grammy.

Μετά την αποχώρησή του το 2010, ο Theart δούλεψε αδιάκοπα για να φτιάξει το δικό του συγκρότημα -κι έτσι προέκυψαν οι I Am I το 2012. Οι I Am I ήταν η μπάντα που άνοιγε τις συναυλίες των Skid Row το 2013. Στην τελευταία συναυλία της περιοδείας, μέλη των Skid Row, των I Am I και των Buffalo Summer ανέβηκαν μαζί στη σκηνή για να παίξουν το "Youth Gone Wild", ως ιδανικό κλείσιμο.

Ο πρώην τραγουδιστής των Skid Row, Tony Harnell, είχε γίνει μέλος τους μόλις τον περασμένο Απρίλιο, όταν το συγκρότημα είχε διώξει τον Johnny Solinger έπειτα από 14 χρόνια θητείας. Ωστόσο, η παρουσία του Harnell στην ιστορική hard rock μπάντα αποδείχτηκε ιδιαίτερα προσωρινή. Μέσω tweet του δήλωσε τα εξής:

«Δυστύχως πρέπει να σας πω πως δεν είμαι πια ο κύριος τραγουδιστής των Skid Row. Ευχαριστώ τους οπαδούς για την αγάπη και τη στήριξη»

Όπως αναφέρει το Classic Rock, ο μπασίστας του συγκροτήματος, Rachel Bolan, είχε να δηλώσει τα εξής:

«Μερικές φορές τα πράγματα απλά τελειώνουν. Οι άνθρωποι χωρίζουν τους δρόμους τους, εξελίσσονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις και πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Θα είναι πάντα αδερφός μας.»

Σχετικά με πιθανή επιστροφή του Sebastian Bach, ο οποίος δεν είναι μέλος τους από το 1999, ο Bolan είπε:

«Δεν είναι κάτι που έχουμε επεξεργαστεί. Δεν το έχουμε σκεφτεί πραγματικά καθόλου.»

  • SHARE
  • TWEET