Ο Phil Anselmo δίνει συνέντευξη και είναι ...λιώμα! (video)

Ο τραγουδιστής των Down και των Pantera «μιλάει» στο EMP Rock Invasion

18/10/2014 @ 18:37
Ο Phil Anselmo έδωσε συνέντευξη προ ολίγων ημερών στο EMP Rock Invasion και, όπως μπορούμε να δούμε στο αντίστοιχο βίντεο, ήταν ...κάθε άλλο παρά νηφάλιος.

Δείτε το βίντεο με τον απολαυστικό, μεθυσμένο Anselmo στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Ο Anselmo βρισκόταν μέχρι πριν λίγο καιρό σε περιοδεία με τους Illegals -την μπάντα που απαρτίζεται από αυτόν και τους Marzi Montazeri (πρώην Superjoint Ritual), Jose Manuel Gonzales (Warbeast) και Steve Taylor.

Σε άλλη συνέντευξή του, όπου ο Anselmo έβγαζε περισσότερο νόημα, απάντησε στην ερώτηση αν μετά το reunion θα υπάρξει συνέχεια για τους Superjoint Ritual, την μπάντα που για πολλούς ήταν η αφορμή της διάλυσης των Pantera:

«Όχι, είναι μόνο για μια φορά, 100%. Αν ρωτήσεις εμένα και τον Jimmy Bower, τα original μέλη, θα έχουμε πολύ δουλειά το 2015. Προσωπικά περιμένω να ηχογραφήσω ένα δικό μου σόλο δίσκο, να κάνω παραγωγή σε μερικές μπάντες και λογικά να φτιάξουμε ένα ep με τους Down».

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πέρσι ο Anselmo στο Rocking.gr και τον Μάνο Πατεράκη, είχε αναφερθεί το θέμα του ...αλκοόλ:

-Ειλικρινά, είναι δυνατόν να υπερβαίνεις τον εαυτό σου κάθε βράδυ και να είσαι ταυτόχρονα νηφάλιος;

-Δεν είμαι «νηφάλιος»... Αλλά το μόνο που κάνω είναι να πίνω μια μικρή μπύρα κάθε τόσο... Όχι σκληρά ποτά. Οι συναυλίες είναι συναυλίες κι εγώ κάνω αυτό που έχω να κάνω. Το πάθος είναι μέρος της δουλειάς, οπότε έρχεται αυθόρμητα.
  • SHARE
  • TWEET