Νέα, νέα, νέα... Πολλά και ποικίλα - #6

11/11/2006 @ 08:04
Καινούριο project για τον F. Curci (Alias, Sheriff), παρέα με τον κιθαρίστα J. Hook (ex-Bullet Boys) και υπό το όνομα Zion! Κυκλοφορεί μέσω της Frontiers στις 8 Δεκεμβρίου.

Θα τρίζουν τα κοκαλάκια του πρόσφατα αποθανόντα από λευχαιμία S. Barrett. Σε δημοπρασία βγήκε το σπίτι του στο Cambridge, όπως και κάποια προσωπικά του έργα τέχνης και μία μοτοσυκλέτα βαμένη στο χέρι από τον ίδιο, με την οποία πεταγόταν στα μαγαζιά και σύχναζε στις pub. Ντροπή...!

Το πασίγνωστο Astoria Τheater στο κέντρο του Λονδίνου απειλείται με γκρέμισμα για να δημιουργηθεί στη θέση του ένα μεγάλο κτίριο με διαμερίσματα, γραφεία και μαγαζιά. Το Astoria έχει φιλοξενήσει μεταξύ άλλων ονόματα όπως: Black Sabbath, Metallica, D. Bowie, U2, The Rolling Stones, Nirvana και Foo Fighters! Όποιος ενδιαφέρεται στο να σωθεί αυτό το μουσικό μνημείο, ας πατήσει άμεσα στη διεύθυνση: petitiononline.com/savethea/petition.html.

Supernova συνέχεια... Οι T. Lee, G. Clarke και J. Newsted διάλεξαν τον καναδό L. Rossi για τραγουδιστή της μπάντας. Ετοιμάζεται album και τουρνέ 28 εμφανίσεων στην Αμερική. Εν τω μεταξύ ο P. Stanley επέλεξε μιά μπάντα από το ίδιο τηλεοπτικό show για να τον καλύψει στη solo τουρνέ που θα πραγματοποιήσει κι αυτός στην Αμερική! Paul, κάτι προς Ελλαδίτσα δεν έχει;

Από καρδιακή προσβολή πέθανε δυστυχώς, μόλις στα 60 του, ο μπασίστας και συνιδρυτής των Bad Company, R. Burrell, γνωστότερος ως Boz. Συνεργάστηκε με B. Dylan, R. Blackmore, I. Paice, J. Lord, King Crimson, P. Rodgers. R.I.P. †

Οι U2 συνεργάζονται με τους Green Day και διασκευάζουν το "The Saints Are Coming" των The Skids. Θέλω να το ακούσω αυτό!

Ο KK Downing (Judas Priest) κάνει την παραγωγή στο νέο project του μπασίστα M. Cervino (Y. Malmsteen, Blackmore's Night), Violent Storm! Θα συμμετέχουν στο album ο KK Downing και ο Yngwie! Τίτλος: "Storm Warning".

Καρκίνο του μαστού έχει η M. Faithful στα 59 της! Οι διαγνώσεις όμως δείχνουν πως υπάρχουν ελπίδες καλυτέρευσης της κατάστασης της. Περαστικά... Marianne!

Ο drummer των Metallica L. Ulrich έπαιξε, ως guest, σε εμφάνιση του I. Gillan στο Slim (San Francisco) και συγκεκριμένα στο "Smoke On The Water".

Μεγάλος ντόρος με το video clip των Buckcherry "Crazy Bitch"...

Oι Styx ετοιμάζουν το καινούριο τους studio album το οποίο θα κυκλοφορήσει στα μέσα του επόμενου έτους! Προς το παρόν, στις 10 Νοεμβρίου μέσω της Frontiers (...ποιας άλλης;!) θα κυκλοφορήσουν το συμφωνικό "One With Everything".

Solo δουλειά κυκλοφορεί ο κιθαρίστας των Fleetwood Mac, L. Buckingham. To "Under The Skin" θα περιέχει και τη συνεργασία των M. Fleetwood και J. McVie!

Η συνεργασία των J.J. Cale και E. Clapton κυκλοφορεί μέσα στο Νοέμβριο και λέγεται "The Road To Escondido".

Νέο album ετοιμάζει ο J. Bon Jovi το οποίο θα έχει ένα country - pop ύφος. Μπλιαχ!

Καινούργιο όμως album ετοιμάζουν και οι Magnum με τίτλο "Princess Alice & The Broken Arrow". Yeah... Αυτά είναι!

Στα 58 του ο S. Tyler (Aerosmith) πάσχει από ηπατίτιδα C. Τι έγινε ρε παιδιά; Πολύ νόσος πέφτει...!

  • SHARE
  • TWEET