Mustaine: «Οι οπαδοί δεν ήθελαν Drover και Broderick στους Megadeth»

Ο frontman της μπάντας δηλώνει πως μπαίνει στο στούντιο στις 2 Μαρτίου, ότι και να γίνει

30/01/2015 @ 20:31
Ενώ οι οπαδοί των Megadeth αναμένουν με αγωνία τη συμπλήρωση του line up της αγαπημένης τους μπάντας, ο Dave Mustaine δεν αποκαλύπτει το παραμικρό.

Μάλιστα, μιλώντας στο κανάλι «Dean TV» παραδέχτηκε πως οι οπαδοί δεν αποδέχτηκαν πλήρως τις αλλαγές στη σύνθεση που έγιναν μετά το "Rust in Peace". «Το να παίζεις σε μια μπάντα με έναν άλλο άνθρωπο, είναι το πιο κοντινό που μπορείς να φτάσεις σε κάποιον, χωρίς να κάνεις σεξ μαζί του. James Lomenzo, James McaDonough, Glen Drover, Shawn Drover, Chris Broderick, όλοι αυτοί, ήταν τύποι που οι φανς δεν ήθελαν στους Megadeth»!

Ο Mustaine είπε πως όλοι έφυγαν ή τους ζητήθηκε να φύγουν, γιατί αποφάσισαν να πάρουν άλλη κατεύθυνση, όταν οι άλλοι τρεις πήγαιναν αντίθετα. Όσο για το νέο δίσκο, είπε πως θα μπει στο στούντιο στις 3 Μαρτίου, ότι κι αν γίνει.

Οι φήμες περί επιστροφής των Marty Friedman και Nick Menza, παραμένουν. Διαβάστε εδώ τη δήλωση του τελευταίου. Δείτε από εδώ τη συνέντευξη και όσα είπε ο Mustaine για τις δσκογραφικές και την άρνησή του να ξαναγράψει ένα ραδιοφωνικό «χιτ».
  • SHARE
  • TWEET