H μουσική ανασκόπηση του 2011 από Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου στο Rocking.gr

08/12/2011 @ 11:54
Ξεκινώντας από τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου και μέχρι τις πρώτες μέρες του 2012, το Rocking.gr θα σας παρουσιάσει μια σειρά άρθρων αφιερωμένα στη χρονιά που σιγά-σιγά μας αφήνει.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανασκοπήσεις ανά είδος μουσικής, τις επιλογές των συντακτών μας, το Top-30 του Rocking.gr για το 2011 και φυσικά τα ετήσια μουσικά βραβεία και τις προβλέψεις για τη νέα χρονιά.

Δε θα λείψει βέβαια η παραδοσιακή «υπόγεια» ανασκόπηση αλλά και άρθρα που θα παρουσιάσουμε για πρώτη φορά και τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το μουσικό 2011.

Τέλος, από αυτή τη Δευτέρα θα μπορείτε και εσείς να ψηφίσετε για τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς που πλησιάζει στο τέλος της, δημιουργώντας τη δική σας top λίστα, η οποία σε συνδυασμό με τα κορυφαία σε αναγνωσιμότητα κείμενα του Rocking.gr θα δώσει μια καλή εικόνα για τις φετινές σας προτιμήσεις.

Μείνετε συντονισμένοι!

Υ.Γ.: Για τους πιο ανυπόμονους από εσάς, να αναφέρουμε πως η τριήμερη αναβολή κρίθηκε αναγκαία, ώστε οι ανασκοπήσεις ανά είδος να συμπέσουν με την έναρξη ψηφοφορίας του κοινού για τις καλύτερες κυκλοφορίες του 2011.
  • SHARE
  • TWEET