Εξώφυλλο και tracklist για το "In War And Pieces" των Sodom

29/09/2010 @ 03:11
Όπως έχουμε αναφέρει, το δέκατο τρίτο album των Γερμανών thrashers Sodom, "In War And Pieces", πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου μέσω της εταιρείας SPV / Steamhammer.

Το album θα είναι διαθέσιμο σε τρεις μορφές: απλό CD, διπλό digipack CD και διπλό βινύλιο. Το ηχητικό μέρος έχει αναλάβει ο γνωστός παραγωγός Waldemar Sorychta (Grip Inc., Enemy Of The Sun).

Στο στιχουργικό κομμάτι του "In War And Pieces", οι Sodom εστιάζουν στις χειρότερες υπερβολές της εξουσίας: την αλαζονεία, την απληστία, την επιδίωξη της δημοσιότητας, τον φανατισμό, την διαφθορά, την δειλία και την καταπίεση. Ο Tom Angelripper εξηγείται: «Πάντα έγραφα για το τι συμβαίνει στον κόσμο, για τις αδικίες και τα λάθη που συμβαίνουν παντού. Γνωρίζω ότι δεν μπορώ να αλλάξω κάτι πολιτικά με αυτόν τον τρόπο, όμως θα ήθελα τουλάχιστον να σχολιάσω κάποια θέματα και να παράγω μια ευαισθησία σε αυτή την θλιβερή κατάσταση των πραγμάτων. Το να είμαι τραγουδιστής σε μία metal μπάντα μού επιτρέπει να εκφράσω τον θυμό μου προς ένα μεγάλο ακροατήριο».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο, καθώς και το tracklist του album. Υπεύθυνος για το εξώφυλλο είναι ο Eliran Kantor, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους Testament, Sigh, Anacrusis και GWAR, μεταξύ άλλων.

01. In War And Pieces
02. Hellfire
03. Through Toxic Veins
04. Nothing Counts More Than Blood
05. Storm Raging Up
06. Feigned Death Throes
07. Soul Contraband
08. God Bless You
09. The Art Of Killing Poetry
10. Knarrenheinz
11. Styptic Parasite
  • SHARE
  • TWEET