Νέα τραγούδια και video από Clutch, Megadeth, Sodom, Scorpions και Avantasia

Video clip από Clutch και Megadeth - Lyric video για Sodom, Scorpions και Avantasia

16/08/2022 @ 19:48

Οι Clutch διέθεσαν το τρίτο τραγούδι από το επερχόμενο "Sunrise On Slaughter Beach", μετά τα "Red Alert (Boss Metal Zone)" και "We Strive For Excellence".

Πρόκειται για το "Slaughter Beach" το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, αναμένοντας το video clip, σκηνοθετημένο από τον David Brodsky της My Good Eye.


Μετά το "We'll Be Back" και το "Night Stalkers" συμμετέχοντος του Ice-T, οι Megadeth διέθεσαν ένα ακόμη νέο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ τους.

Τρίτο single του πολυαναμενόμενου "The Sick, The Dying...And The Dead" είναι το "Soldier On!", συνοδευόμενο από το αντίστοιχο video.


Οι Sodom γιορτάζουν τα 40 τους χρόνια με την κυκλοφορία του επετειακού άλμπουμ "40 Years Αt War - The Greatest Hell Οf Sodom" στις 28 Οκτωβρίου.

Εκτός από τις νέες εκτελέσεις 17 κομματιών, θα περιλαμβάνει και το ολοκαίνουριο "1982", με το αντίστοιχο lyric video να αποτελεί μια αναδρομή στις απαρχές του θρυλικού γερμανικού thrash σχήματος.


Bonus track καταρχάς στην βρετανική έκδοση του αξιόλογου "Rock Believer", το "Hammersmith" κυκλοφορεί διεθνώς σε μορφή lyric video.

Στο εν λόγω τραγούδι οι Scorpions αναπολούν τις μέρες που έπαιζαν σε μικρά club και ονειρεύονταν να παίξουν στο περίφημο Hammersmith Odeon.


Το τρίτο single από το επερχόμενο άλμπουμ των Avantasia είναι το "Misplaced Among The Angels" με την συμμετοχή της Floor Jansen και συνοδεύεται από ένα πολύ όμορφο lyric video.

Προηγήθηκαν το "The Wicked Rule The Night" με τη συμμετοχή του Ralf Scheepers και το "The Moonflower Society" με καλεσμένο τον Bob Catley των Magnum.

  • SHARE
  • TWEET