Γεγονός το Big Four του γερμανικού thrash metal

Kreator, Sodom, Destruction και Τankard ενώνουν τις δυνάμεις τους σε φεστιβάλ

01/08/2023 @ 12:03

Γεγονός είναι πλέον το πολυαναμενόμενο Big Four του γερμανικού thrash metal, καθώς KreatorSodom, Destruction και Τankard θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ θα φέρει τον τίτλο "Klash Of The Ruhrpott" και πρόκειται να λάβει χώρα στο Amphitheater Gelsenkirchen, στο Γκελζενκίρχεν της Γερμανίας, το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024.

Ο ηγέτης των headliners Mille Petrozza έχει υποσχεθεί ήδη το μεγαλύτερο σε διάρκεια σετ που είχαν ποτέ οι Kreator, ενώ ο Thomas "Angelripper" Such των Sodom αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η συνεύρεση αυτών των τεσσάρων φανταστικών συγκροτημάτων δεν μπορεί να ξεπεραστεί σε όρους cult status.

Από τη πλευρά του, ο Schmier των Destruction εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που επιτέλους συμβαίνει η συνεύρεση των τεσσάρων, ενώ ο Andreas "Gerre" Geremia δήλωσε υπερήφανος που οι Τankard αποτελούν μέρος του ιστορικού αυτού γεγονότος.

Οι Kreator εμφανίστηκαν ζωντανά στη χώρας πριν από ένα περίπου μήνα, μαζί με τους Amon Amarth, Heaven Shall Burn και Bleed From Within, στα πλαίσια του Release Athens Festival 2023.

  • SHARE
  • TWEET