Αποκλειστικό: Ακούστε το "Going On" από τον πρώτο δίσκο των Nyx

Το ντεμπούτο του γερμανικού ντουέτου κυκλοφορεί στις 30 Οκτωβρίου μέσω της Agonia Records

19/10/2015 @ 14:52
Οι Nyx είναι ένα γυναικείο extreme metal ντουέτο από την Γερμανία, αποτελούμενο από τις Blitz (ντραμς / φωνητικά) και την Vinterbarn (κιθάρες / φωνητικά). Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2011 με σκοπό να εξερευνήσει τις ατελείωτες μεταστάσεις της επίδοξης ψυχής μέσα σε μία μουσική διάσταση. Το "Home" είναι το πρώτο κεφάλαιο στο ταξίδι τους.

Το παρθενικό άλμπουμ τους ηχογραφήθηκε στο Blackout Studio (Enthroned, Corpus Christii, Emptiness, Lvcifyre) όπου και έγινε η παραγωγή του, με τον μπασίστα των Enthroned, Phorgath, πίσω από την κονσόλα.

Το Rocking.gr, σε αποκλειστικότητα για την χώρα μας, σας παρουσιάζει το πρώτο κομμάτι μέσα από το ντεμπούτο των Nyx. Πρόκειται για το "Going On", το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:
AUDIO

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας της μπάντας, «Το άλμπουμ σε γενικές γραμμές αποτελεί μία εννοιλογική δουλειά. Η ανάπτυξη των στίχων, της μουσικής και της εικαστικής τέχνης θεωρήθηκε ως σύνολο και δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ξεχωριστά. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας, από την πρώτη νότα έως τις τελευταίες πινελιές, κρατήσαμε τους ορίζοντές μας ανοιχτούς ώστε να ανακαλύψουμε νέους δρόμους. Ο Phorgat (Enthroned) και η σπουδαία ομάδα του ήταν η καλύτερη μας επιλογή για να δώσουμε πνοή στις ιδέες μας (και επειδή δεν ασχολούμαστε με τον διαχωρισμό της μουσικής σε είδη και διαθέτουμε μία ασυνήθιστη δομή, δεχόμαστε την πόλωση προκειμένου να μην περιοριζόμαστε).»

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το tracklist του "Home", την σύνθεση της μπάντας καθώς και το εξώφυλλο του δίσκου.

Tracklist:
01. Beyond
02. Chaos Pt. 20 - Black Isle
03. Chaos Pt. 38 - Metastases
04. Prelude
05. S.ave O.ur S.ouls
06. Deep
07. Going On
08. Home
09. Swallowed Screaming

Line-up:
Blitz (drums/vocals)
Vinterbarn (guitars/vocals)

Nyx - Home

Για περισσότερες πληροφορίες και προ-παραγγελίες, απευθυνθείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.
  • SHARE
  • TWEET