Αποκλειστικό: Ακούστε το "Burn" από τον νέο δίσκο των Septicflesh

Το Rocking.gr παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα για τη χώρα μας το νέο κομμάτι των Septicflesh μέσα από το επερχόμενο "Titan"

07/05/2014 @ 17:01
Το Rocking.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ακούσετε σε αποκλειστικότητα για τη χώρα μας ένα νέο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο των Septicflesh με τίτλο "Titan".

Πρόκειται για το "Burn", δεύτερο δείγμα της νέας δουλειάς των Ελλήνων atmospheric / symphonic death metallers που δίνεται στη δημοσιότητα μετά από το "Order Of Dracul".
AUDIO

To "Titan" αποτελεί το ένατο full-length άλμπουμ των Septicflesh και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου από την Season Of Mist, ενώ θα κυκλοφορήσει και στην αμερικάνικη αγορά τέσσερις ημέρες αργότερα μέσω της Prosthetic Records.

Οι ηχογραφήσεις έλαβαν χώρα στα Devasoundz Studios της Αθήνας και στην Τσεχία (σε συνεργασία με την Φιλαρμονική Ορχήστρα και Χορωδία της Πράγας), ενώ η μίξη και το mastering έγιναν στο Los Angeles από τον φημισμένο παραγωγό Logan Mader (Cavalera Conspiracy, Fear Factory, Gojira).

Ο διάδοχος του "The Great Mass" θα διατεθεί σε jewel case CD, digipak CD, βινύλιο (σε διάφορα χρώματα) και περιορισμένης έκδοσης box set, το οποίο περιλαμβάνει διπλό deluxe digipak CD με booklet 24 σελίδων, το ζωντανά ηχογραφημένο CD "Live in Toulouse", αφίσα, αναμνηστικά και αποκλειστικό t-shirt.

Οι Septicflesh τις επόμενες ημέρες θα μεταβούν στην Αυστραλία για μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων, ενώ αμέσως μετά θα περιοδεύσουν σε Η.Π.Α και Καναδά μαζί με τους Fleshgod Apocalypse, Hour Of Penance και Necronomicon.

Για περισσότερες πληροφορίες και προπαραγγελίες μπορείτε να απευθυνθείτε στις ακόλουθες διευθύνσεις:

www.facebook.com/septicfleshband
www.facebook.com/seasonofmistofficial
www.graphic-noise.com/seth-siro-anton
e-shop.season-of-mist.com/en/septicflesh

"Titan" tracklisting:

01. War in Heaven
02. Burn
03. Order of Dracul
04. Prototype
05. Dogma
06. Prometheus
07. Titan
08. Confessions of a Serial Killer
09. Ground Zero
10. The First Immortal

  • SHARE
  • TWEET