M.A.t.E., Μarva Von Theo

Αθήνα @ Ίλιον Plus

M.A.t.E., Μarva Von Theo Αθήνα @ Ίλιον Plus
Συγκροτήματα M.A.t.E., Μarva Von Theo
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ίλιον Plus
Διεύθυνση Πατησίων & Κοδριγκτόνως 17
Τηλέφωνο 210 8824383
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Οι MAtE στην Αθήνα | ΙΛΙΟΝ plus | 28 Δεκέμβρη

Οι M.A.t.E επιστρέφουν στην Αθήνα λίγο πριν την φυγή του 2017 για ένα ακόμη σκοτεινό και οριακό live. Την Πέμπτη 28 Δεκέμβρη ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus, έχοντας στις αποσκευές τους πολλή ενέργεια και καινούριο υλικό.

Opening Act: Marva Von Theo

Πέμπτη 28 Δεκέμβρη
ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17
2108824383

Έναρξη: 21:30
Damage: 7 €

*****
M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge είναι η συνάντηση του ηλεκτρονικού και του ακουστικού ήχου με τη μορφή διάδρασης live electronics, live drumming και φωνητικών, δημιουργώντας ετερόκλητα ηχητικά τοπία. Στις συνθέσεις τους χρησιμοποιώντας Drum'n'Βass, Dubstep και Trip hop στοιχεία δημιουργούν ένα προσωπικό ύφος, οδηγώντας τον ακροατή από μια τελετουργική εσωστρέφεια σε ένα εκστασιακό κρεσέντο.

Τον Νοέμβριο του 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο ομώνυμο άλμπουμ (Μeetings along the edge), ενώ τον Απρίλιο του 2016 κυκλοφόρησαν τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά με όνομα "Transitions". Στην Αθήνα θα παρουσιάσουν υλικό από τη μέχρι τώρα δισκογραφία τους, καθώς και νέα κομμάτια από τον επερχόμενό τους δίσκο.

*****
Opening Act: Μarva Von Theo

Oι Marva Von Theo είναι ένα electropop duo, που σχηματίστηκε το 2016 από την τραγουδίστρια-τραγουδοποιό Marva, που έχει ως έδρα την Αθήνα, και τον συνθέτη-παραγωγό Τεό Φοινίδη, ο οποίος δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Βιέννη.

Στην μουσική τους συνυπάρχουν ο ήχος των Synths από την Synthpop και τα σκοτεινά Darkwave ηχοχρώματα των 80΄s, μαζί με Samples και Drumbeats της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής, δημιουργώντας ένα πειραματικό αλλά ταυτόχρονα οικείο άκουσμα. Τα φωνητικά έχουν μια εσωτερική ένταση που άλλοτε σαγηνεύει και αποπλανεί τον ακροατή και άλλοτε τον παρασύρει σε ένα συναισθηματικό, μελαγχολικό ταξίδι μέσα στις προσωπικές ιστορίες που κρύβουν οι στίχοι.

Οι Marva Von Theo έχουν ολοκληρώσει τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Dream Within a Dream”, ο οποίος πρόκειται να γίνει self-released στις αρχές του 2018, ενώ, κομμάτια τους όπως το “Unconcern”, “Dead in Berlin”, “Secret Lover” και “What is it about me that you love”, κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο σε live εκτελέσεις.

marvavontheo.com

facebook.com/marvavontheo
soundcloud.com/marvavontheo

instagram.com/marvavontheo

Youtube

******* 
Πέμπτη 28 Δεκέμβρη
ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17
2108824383
Έναρξη: 21:30
Damage: 7 €

  • SHARE
  • TWEET