Emigre

Θεσσαλονίκη @ West Room

Emigre Θεσσαλονίκη @ West Room
Συγκροτήματα Emigre
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος West Room
Διεύθυνση Λαχανά 14 & Εθνικής Αντιστάσεως
Τηλέφωνο 2310-763762
Τιμή εισιτηρίου
Ώρα έναρξης
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής Plus Promotion

«GET READY» 
for Studio Sessions 
EMIGRE - Στάθης Παναγιώτοπουλος - Nergie
Fb event: https://www.facebook.com/events/556130844552602/

Το επιτυχημένο μουσικό project των EMIGRE Studio Sessions αλλάζει, εμπλουτίζεται με άφθονες δόσεις ιδιαίτερου χιούμορ και παράλληλα αποκτάει ακόμα μεγαλύτερο ρυθμό! Για πρώτη φορά κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο West Room (Λαχανά 14 & Εθνικής Αντιστάσεως Θεσσαλονίκη), στα πλαίσια εορτασμού των 4 χρόνων λειτουργιάς του.

Η ιστορία ξεκινάει για ακόμα μια φορά μέσα στο στούντιο των EMIGRE και σε μια πρόβα τους όπου τζαμάροντας το επικό “Get Ready” από τους θρυλικούς Temptations τους επισκέπτεται ο φίλος και μουσικά συνοδοιπόρος τους Στάθης Παναγιωτόπουλος. Μετά την πρώτη παγωμάρα λόγο τις αναφοράς μερικών επιτυχημένων ανεκδότων, το κλίμα ξαναζεσταίνετε μέσα από την πρόβα και οι ιδέες γεννιούνται. Στην παρέα τους προστίθεται και η φίλη τους μουσική παραγωγός, DJ και ερμηνεύτρια Nergie, ο πειραματισμός και οι αυτοσχεδιασμοί συνεχίζονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες….

Το αποτέλεσμα αυτής της δημιουργικής βραδιάς είναι η εξέλιξη των Studio Sessions σε ένα Show που περιλαμβάνει τις μοναδικές ερμηνείες των EMIGRE, άφθονο χιούμορ από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και μουσικές επιλογές και χορευτικές ερμηνείες από την Nergie.  Όλα αυτά δένονται αρμονικά δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα που περιλαμβάνει ακουστικές στιγμές, pop και rock ερμηνείες, χορευτική διάθεση και άφθονο γέλιο!  

«GET READY» for Studio Sessions το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο West Room με  EMIGRE, Στάθη Παναγιωτόπουλου και Nergie… ήσαστε έτοιμοι για μια βραδιά με ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης!

Links:
EMIGRE Facebook page: https://www.facebook.com/emigre
ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Facebook page: https://www.facebook.com/skylos.gr
Margie Nergie Facebook page: https://www.facebook.com/margie.nertzi

  • SHARE
  • TWEET