The Basements, The Social End Products

Αθήνα @ Tiki Athens

The Basements, The Social End Products Αθήνα @ Tiki Athens
Συγκροτήματα The Basements, The Social End Products
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Tiki Athens
Διεύθυνση Φαλήρου 15 - Μακρυγιάννη
Τηλέφωνο 210 9236908
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Electric Kebab

Συναυλία The Basements / The Social End Products στο TIKI Athens, 11/3
 
Το Electric Kebab με τιμή και ενθουσιασμό παρουσιάζει τους τρομερούς γκαραζιέρηδες The Basements από τη Θεσσαλονίκη σε ένα εκρηκτικό live παρέα με τους Αθηναίους psyche-punkers The Social End Products, την Τετάρτη 11 Μαρτίου στο ένα και μοναδικό TIKI Athens! Και σαν να μην έφταναν αυτοί, μετά τη συναυλία o DJ Sheik Ramirez (Electric Kebab, The Frantic Five) θα σερβίρει στους τυχερούς καυτά μουσικά κεμπάπ μέχρι τελικής πτώσεως!
 
info:
Ημ/ία: Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015
Εκδήλωση: Συναυλία με The Basements, The Social End   Products
Χώρος: TIKI Athens, Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη (Μετρό ΑΚΡΟΠΟΛΗ)
Είσοδος: 5€
 
The Basements
Οι Basements σχηματίσθηκαν το 2009 στη Θεσσαλονίκη και παίζουν δυνατό 60's garage punk βασισμένο κυρίως στον ήχο του fuzz και της Farfisa, ενώ είναι φανερή και η αγάπη τους προς στα συγκροτήματα που αναβίωσαν τον ήχο του '60 κατά τη δεκαετία του '80. Έχουν εμφανισθεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως οι Sonics και οι Fuzztones. Το 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο τους LP "I 'm Dead" από την Lost In Tyme Records, η οποία ευθύνεται και για το πρώτο τους επτάιντσο EP "Heart of Stone" to 2012, καθώς και για το split επτάιντσο single από κοινού με τους θρυλικούς Sound Explosion το 2013!
 
Στους Basements συμμετέχουν μέλη από τους Alien Mustangs και De Sades.
 
Περισσότερα:
facebook.com/basementsthe
thebasementsthess.bandcamp.com
The Basements - Heart Of Stone: http://youtu.be/4EIC7iFhXkA

The Social End Products
Οι Social End Products σχηματίστηκαν το 2010 και αμέσως έγιναν γνωστοί για τον acid punk ήχο τους και τις εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις τους. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως οι Growlers, Thee Oh Sees, Allah-Las, Dirty Beaches, Underground Youth, Jack Of Heart, Tomorrows Tulips, The Men κ.ά. Το 2011 κυκλοφόρησε στην Radar Eye Records το πρώτο τους 7" EP με τίτλο "Ego Trip" Το 2013 κυκλοφορεί, στην ίδια εταιρεία, το ντεμπούτο άλμπουμ τους "Nutre Tu Cabeza". Τον Μάρτιο του 2015 από την G.O.D θα κυκλοφορήσει το 7" single "Feels Much Better On The Other Side/Utopia".
 
Μέλη των Social End Products έχουν συμμετάσχει στους παλιούς Αθηναίους γκαραζάδες The Walking Screams.
 
Περισσότερα:
facebook.com/thesocialendproducts
socialendproducts666.bandcamp.com
Social End Products - Feels Much Better On The Other Side:   http://youtu.be/ptJSyhOr7ms

Electric Kebab
Από το καλοκαίρι του 2009 το Electric Kebab διοργανώνει πάρτυ σε διάφορα καταγώγια στο κέντρο της Αθήνας με άξονα το δυτικότροπο ροκενρόλ και τις επιρροές του, όπως έχει παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο με έμφαση στις ασιατικές, αφρικάνικες και νοτιοαμερικάνικες χώρες την εποχή που αυτό συνέβαινε!

https://www.facebook.com/ElectricKebab
  • SHARE
  • TWEET