Fool In The Box, Blame The Trees

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Fool In The Box, Blame The Trees Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Fool In The Box, Blame The Trees
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -


Live Παρουσίαση Δίσκου
Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015
Fool In The Box
Live @ 6 DOGS (Αβραμιώτου 6-8)
Ωρα: 21:00
Είσοδος: 3 euro
Opening act: Blame The Trees

Fb event page: https://www.facebook.com/events/919353548151278/

Οι Fool in the Box παρουσιάζουν live το πολυαναμενόμενο album τους την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στο six d.o.g.s. Με το νέο τους υλικό αλλά και κομμάτια από το προηγούμενο EP τους, "Faces", ανά χείρας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά. Την συναυλία θα ανοίξουν οι καλοί τους φίλοι, Blame The Trees.

Οι Fool in The Box είναι ένα alternative rock τρίο από την Αθήνα, με ενεργή παρουσία από το 2007. Η μπάντα σχηματίστηκε από τους Απόλλωνα Αβατάγγελο (φωνές-κιθάρες), Άγη Βουγά (μπάσο) και Γιώργο Ράδο (τύμπανα), φίλους και συνοδοιπόρους σε διάφορα μουσικά σχήματα. O ήχος του συγκροτήματος έχει ως βιωματική βάση τον rock ήχο των ‘90s, ενώ τα ακούσματα και οι επιρροές τους απλώνονται σε ολόκληρο το μουσικό φάσμα (από rock, alternative, pop μέχρι jazz, progressive κτλ). Το στιβαρό rhythm section, τα μελωδικά φωνητικά και το groove είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ήχου τους. Η μπάντα δίνει βάση στις ζωντανές εμφανίσεις, έχει συμμετάσχει σε διάφορα φεστιβάλ και έχει ανοίξει τις συναυλίες των Oi Va Voi, Sleepin Pillow, Master of disguise, Solarmonkeys, The Mighty N, Friend Of Gods, κ.α.

Το κομμάτι “Decently Behaved” συμπεριλήφθηκε στο “In the junkyard Vol.3” της Spinalonga Records, ενώ με την συνεργασία της SAE International κυκλοφόρησαν το EP “Faces” τον Ιούνιο του 2014.

Το ομότιτλο LP τους "Fool In The Box" κυκλοφορεί πλέον εδώ και λίγες μέρες σε ηλεκτρονική μορφή (bandcamp, i-tunes, spotify,κ.α) αλλα και σε φυσικό προϊόν, που θα είναι διαθέσιμο στο six d.o.g.s το βράδυ της συναυλίας.

https://www.facebook.com/FoolinTheBox.band
http://foolinthebox.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/Foolinthebox
https://www.youtube.com/watch?v=iBFsytTe6Lo

  • SHARE
  • TWEET