Οι Whitesnake στην Ελλάδα για συναυλία μετά από 11 χρόνια

Νέες ημερομηνίες για το ευρωπαϊκό σκέλος της 2022 Farewell Tour

22/11/2021 @ 12:00

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, οι Whitesnake πρόκειται να επιστρέψουν στην χώρα μας για συναυλία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να εμφανιστούν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022.

Τα εισιτήρια προπωλούνται ήδη μέσω της Eventation και κοστίζουν 49 Ευρώ (General Admission) και 69 Ευρώ (Fan-Zone).

Το συγκρότημα του David Coverdale είχε επισκεφθεί τελευταία φορά την χώρα μας το 2011, για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ως δεύτερο όνομα μετά τους Judas Priest.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκαν οι πρώτες εμφανίσεις για το ευρωπαϊκό σκελος της περιοδείας 2022 Farewell Tour με καλεσμένους τους Europe, η οποία ξεκινά στα τέλη Μαΐου και συνεχίζεται τον Ιούνιο.

Ταυτόχρονα με την συναυλία της Αθήνας, προστέθηκαν για τον επόμενο Ιούλιο ημερομηνίες σε Κροατία, Ουγγαρία, Σερβία, Βόρεια Μακεδονία και Βουλγαρία.

Από τον περασμένο Ιούλιο, έβδομο μέλος του θρυλικού hard rock σχήματος είναι ο Κροάτης τραγουδιστής και πολυοργανίστας Dino Jelusick.

Σε επίπεδο κυκλοφοριών, μετά το λευκό "The Rock Album" και το κόκκινο "Love Songs", οι Whitesnake έκλεισαν την τριλογία επανεκτελέσεων "Red, White And Blues" με το γαλάζιο "The Blues Album" στις αρχές του τρέχοντος έτους.

Περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη συναυλία της Αθήνας αναμένεται να ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα.

  • SHARE
  • TWEET