Το λογότυπο των Vreid σε φανέλα ποδοσφαιρικής ομάδας

Η νορβηγική Sogndal τιμά με αυτόν τον τρόπο τους τοπικούς της ήρωες

09/04/2021 @ 20:36

H νορβηγική ποδοσφαιρική ομάδα Sogndal προέβη σε μια μοναδική συνεργασία στα πλαίσια της επόμενης σεζόν. Η εμφάνιση της φανέλας της για την νέα χρονιά θα περιλαμβάνει το λογότυπο της νορβηγικής black metal μπάντας, Vreid.

Την είδηση έκανε γνωστή η εταιρία των Vreid, Season Of Mist, μέσω ανάρτησή της, όπου αναφέρει: «Η ιδέα της επιλογής να τιμήσουν τοπικούς ήρωες σε ποδοσφαρική φανέλα είναι κάτι το ασυνήθιστο, σπάζοντας τις τυπικές παραδόσεις χορηγού, αλλά η Sogndal δεν είναι ένα συνηθισμένο κλάμπ».

Ο πρώην παίχτης της Leeds United και προπονητής της Sogndal, Eirik Bakke, ολοκλήρωσε την συνεργασία παίζοντας ποδόσφαιρο με τα μέλη των Vreid.

«Το να έχουμε το λογότυπο μας στο στήθος της φανέλας της Sogndal είναι μια τιμή που είναι πολύ σπάνια. Αυτή η ποδοσφαιρική ομάδα βρίσκεται στην καρδιά μας από όταν ήμαστε μικροί. Αυτό είναι το κλάμπ που ήταν όλη μας η παιδική ηλικία και εφηβεία, και όπως και με τις αγαπημένες μπάντες, είναι μια αγάπη ζωής» δήλωσε ο Jarle Kvale, μπασίστας του συγκροτήματος.

Η νορβηγική black metal μπάντα πρόκειται να κυκλοφορήσει τον νέο της δίσκο με τίτλο "Wild North West" στις 30 Απριλίου και εδώ μπορείτε να δείτε το video-clip του ομώνυμου κομματιού. 

  • SHARE
  • TWEET