Οι Volbeat επιστρέφουν με δύο νέα τραγούδια

Ακούστε τα "Wait A Minute My Girl" και "Dagen Før"

02/06/2021 @ 15:33

Οι Volbeat έδωσαν στη δημοσιότητα δύο καινούρια κομμάτια.

Πρόκειται για τα "Wait A Minute My Girl" και "Dagen Før", τα οποία σηματοδοτούν την πρώτη νέα μουσική της μπάντας έπειτα από το προ διετίας εξαιρετικό "Rewind, Replay, Rebound".

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα lyric videos των δύο νέων συνθέσεων εδώ και εδώ αντίστοιχα.

Η μπάντα, σχολιάζοντας την επιστροφή της ανέφερε:

«Καθώς ο καιρός αρχίζει και γίνεται πιο ζεστός και η διάρκεια της μέρας μεγαλώνει στα περισσότερα μέρη του κόσμου, θελήσαμε να μοιραστούμε δύο τραγούδια που γράψαμε τους τελευταίους δύσκολους 15 μήνες, τα οποία όμως έχουν την αίσθηση του καλοκαιριού. Είμαστε περισσότερο από ευγνώμονες που κατά τη διάρκεια του lockdown οι καλοί μας φίλοι, Doug, Ray και Mia Maja συνεισέφεραν στην metal πλευρά μας στο "Wait A Minute My Girl" και είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι που η Stine Bramsen, που γνωρίζουμε και εκτιμάμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, μας προσέφερε το φοβερό της ταλέντο στο "Dagen Før".

Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό το διπλό χτύπημα θερινών μελωδιών όσο εμείς όταν τις δημιουργούσαμε και ανυπομονούμε να ακούσετε όσα άλλα σας έχουμε ετοιμάσει. Αυτό το φθινόπωρο θα φέρει αστραπές και βροντές (σ.σ. "thunder and lightning")».

Υπενθυμίζουμε πως οι Volbeat επισκέφθηκαν για πρώτη φορά τη χώρα μας το 2018 στα πλαίσια του Rockwave Festival 2018.

  • SHARE
  • TWEET