Νέος δίσκος και single από τους VLTIMAS

Το extreme metal supergroup επιστρέφει με το δεύτερο άλμπουμ του

20/12/2023 @ 09:46

Το extreme metal supergroup των VLTIMAS ανακοίνωσε την άφιξη του δεύτερου δίσκου του.

Το συγκρότημα που αποτελείται από τους Flo Mounier (Cryptopsy) στα τύμπανα, Rune Eriksen, ευρύτερα γνωστό ως Blasphemer ( Aura Noir, ex - Mayhem), στις κιθάρες και στα φωνητικά τον David Vincent (ex - Morbid Angel), αποκάλυψε την κυκλοφορία του διαδόχου του εξαιρετικού του προ τετραετίας ντεμπούτου, "Something Wicked Marches In".

Ο δίσκος θα ονομάζεται "Epic" και θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου 2024 μέσω της Season Of Mist. Όσον αφορά τις ηχογραφήσεις του δίσκου, το μπάσο έχει αναλάβει ο Ype Tvs, ευρύτερα γνωστός από τη θητεία του στους Dodecahedron.

Το σχήμα αποκάλυψε και το πρώτο single μέσα από το άλμπουμ.

Πρόκειται για το κομμάτι "Miserere", του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist της κυκλοφορίας, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Blasphemer φέτος κυκλοφόρησε και το ντεμπούτο του "Black Royal Spiritism - I - O Sino Da Igreja" με το προσωπικό του project Ruim, ενώ οι Cryptopsy επέστρεψαν δισκογραφικά με το "As Gomorrah Burns".

Δείτε επίσης:

David Vincent: «Για να μείνεις underground πρέπει να γράφεις χάλια μουσική» - Ο θρυλικός frontman των Morbid Angel μας μίλησε για τους VLTIMAS, την αυτοβιογραφία του και τις λοιπές μουσικές δραστηριότητές του

1. Volens Discordant
2. EPIC
3. Miserere
4. Exercitus Irae
5. Mephisto Manifesto
6. Scorcher
7. Invictus
8. Nature's Fangs
9. Spoils of War

  • SHARE
  • TWEET