Οι Lucky Funeral παρουσιάζουν ζωντανά τον νέο τους δίσκο

22/04/2013 @ 11:24
Οι Lucky Funeral, με αφορμή την κυκλοφορία του τρίτου τους άλμπουμ, "Find Your Soul In Beautiful Lunatics", δίνουν ραντεβού με το κοινό τους σε ένα live που θα λάβει χώρα στο AN Club στις 17 Μαΐου.

Lucky Funeral @ AN ClubΗ μπάντα γνωρίζοντας από ζωντανές εμφανίσεις, έχοντας στο ενεργητικό της δεκάδες live συναυλιες σε Ελλάδα και Ευρώπη, στις 17 Μαΐου θα παρουσιάσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο την εμπειρία και την ωριμότητα της νέας ολοκληρωμένης της δουλειάς. Special guests της βραδιάς θα είναι δυο εγχώριες μπάντες, οι Sadhus (The  Smoking Community) και οι Allochiria.

To "Find Your Soul In Beautiful Lunatics" είναι η τρίτη κυκλοφορία των έμπειρων πλέον Lucky Funeral, η οποία συνδυάζει ένα μουσικό κράμα του προσωπικού τους στυλ με progressive sludge στοιχεία και εναλλακτικά ακούσματα. Πρόκειται για ένα concept άλμπουμ όπου οι στίχοι παίρνουν αξία μέσα από την ενορχήστρωση και την ερμηνεία.

Η ηχογράφηση και η μίξη έγινε στο studio της μπάντας από τον Γιώργο Λεώδη και τον Βασίλη Σκούρα. Η κυκλοφορία του δίσκου θα γίνει από την εταιρεία που ίδρυσαν τα μέλη του συγκροτήματος, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να έχουν ολοκληρωτικά τον έλεγχο της δημιουργίας τους (Lychnopolis Records).

Πάρτε μια γεύση από την καινούργια τους δουλειά εδώ.

Lucky Funeral - Find Your Soul In Beautiful Lunatics

Lucky Funeral

Οι Lucky Funeral είναι μια metal μπάντα που μας  συστήθηκε το 2007, έκτοτε έχουν στο ενεργητικό τους αρκετές κυκλοφορίες, πολυάριθμες εμφανίσεις καθώς έχουν οργώσει Ελλάδα και Ευρώπη ουκ ολίγες φορές πραγματοποιώντας περισσότερα από 120 lives την τελευταία πενταετία, ενώ έχουν συμμετάσχει σε εγχώρια και ευρωπαϊκά φεστιβάλ, με πιο πρόσφατο το Rockwave 12'.

Luckyfuneral.com
facebook.com/luckyfuneral
twitter.com/Lucky_Funeral
luckyfuneral.bandcamp.com
youtube.com/user/babiscat4

Sadhus (The Smoking Community)

Οι Αθηναίοι Sadhus είναι μια συνάρτηση 5 μελών που δημιουργήθηκε, όπως δηλώνουν οι ίδιοι, κάτω από περίεργες συνθήκες το καλοκαίρι του 2008. Έκτοτε, δίνουν δυναμικό παρόν με τις live εμφανίσεις, το καθαρόαιμο sludge ύφος και τον ισοπεδωτικό ήχο τους. Στα άμεσα σχέδια του συγκροτήματος είναι η ηχογράφηση του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ τους, η οποία έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Ιούνιο.

facebook.com/SadhusCommunity
sadhus.bandcamp.com
    
Allochiria

Οι νεαροί Allochiria δημιουργήθηκαν από την ανάγκη τους να μοιραστούν σκέψεις και ήχους με τον υπόλοιπο κόσμο. Ο ήχος τους που κινείται στον ευρύτερο sludge / post-rock / psychedelic χώρο, ενώ παίρνουν ερεθίσματα από οτιδήποτε υπάρχει γύρω τους και τους επηρεάζει.

Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ομώνυμο ΕP το 2010. Από τότε έχουν πραγματοποιήσει αρκετά lives με μπάντες της εγχώριας σκηνής (Gomgoma, Hedvika, Necrophobic Revulsion, Anal Veritas, Need κ.α.). Στα άμεσα σχέδιά τους για το καλοκαίρι του 2013 είναι η ηχογράφηση της πρώτης τους full-length κυκλοφορίας.

last.fm/music/Allochiria
facebook.com/Allochiriatheband

Info: Find Your Soul In Beautiful Lunatics Release Live

17/05/2013 | Αn Club (Σολωμού 13 -15, Εξάρχεια)


Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Ώρα έναρξης: 21:00 (αυστηρά)
Τιμή Εισιτηρίου: 5 ευρώ

Facebook Event

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET