Jay Jay French (Twisted Sister):«Οι Rolling Stones αποσυντίθενται μπροστά στα μάτια σου»

Ο γνωστός κιθαρίστας κριτικάρει την live απόδοση της κορυφαίας rock μπάντας

24/12/2020 @ 16:27

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "Appetite for Distortion" ο κιθαρίστας των Twisted Sister, Jay Jay French μίλησε για τα μεγαθήρια της rock.

«Οι Who, Beatles, Stones, Pink Floyd, Queen και AC/DC είναι το Όρος Rushmore της rock» δήλωσε ο French.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Οι Who, τα πάνε μια χαρά, με δύο μέλη, ακούγονται άψογα. Οι Eagles, αν και δεν είναι η αγαπημένη μου μπάντα, δίνουν στους οπαδούς τους αυτό που θέλουν, ακόμα και αν χρειαστούν 55 άτομα στην σκηνή για να παίξουν το "Hotel California"».

«Η μόνη μεγάλη μπάντα που τα πάει χάλια στα live είναι οι Rolling Stones - είναι απαίσιοι. Οι οπαδοί τους δεν χειροκροτούν ανάμεσα στα κομμάτια, γιατί φοβούνται ότι τα φώτα θα στραφούν στην αρένα» είχε να σχολιάσει για την θρυλικό rock συγκρότημα. 

«Είναι η μόνη μπάντα που επιμένει να την βλέπεις να αποσυντίθεται μπροστά σου. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που έχω εναντίον τους - τους θεωρώ μια από τις σπουδαιότερες στον κόσμο και τους έχω δει στα '60s όταν ήταν μια από τις κορυφαίες πραγματικά» συνέχισε ο κιθαρίστας των Twisted Sister.

Κλείνοντας, δήλωσε: «Είμαι μεγάλος οπαδός του Keith - το παίξιμο μου έχει χτιστεί γύρω από τα solo του, τους αγαπώ. Απλά δεν το καταλαβαίνω».

  • SHARE
  • TWEET