Σύμπραξη Twelve Foot Ninja και Tatiana Shmailyuk των Jinjer

Ακούστε το single "Over And Out" από το επερχόμενο άλμπουμ των Αυστραλών

10/09/2021 @ 14:21

Οι Τwelve Foot Ninja έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο single από το επικείμενο νέο άλμπουμ τους.

Συγκεκριμένα, οι πολυπράγμονες Αυστραλοί, που θα κυκλοφορήσουν παράλληλα μετον δίσκο και μυθιστόρημα και κόμικ, αποκάλυψαν το "Over And Out" με τη συμμετοχή της Tatiana Shmailyuk, frontwoman των Jinjer.

Μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι εδώ, που διαδέχεται το πετυχημένο εμπορικά "Start The Fire" ως προπομπός του "Vengeance", για το οποίο ο τραγουδιστής των Twelve Foot Ninja, Kin Etik δήλωσε:

«Θέλαμε κάποιον που να μπορεί να δώσει ζωή στον στίχο "The devil in my blood" αναδιεκνύοντας το φως και το σκοτάδι του. Η Tatiana διαθέτει όλα όσα χρειαζόμασταν ιδανικά οπότε δεν το σκεφτήκαμε καθόλου για να της ζητησουμε να συμμετέχει. Οι Jinjer και εμείς έχουμε δώσει μαζί πολλές συναυλίες, και τους σεβόμαστε τόσο ως μουσικούς αλλά όσο και ως ανθρώπους».

Με τη σειρά της η Shmayluk πρόσθεσε:

«Οταν οι Twelve Foot Ninja μου ζήτησαν να συμμετέχω σε ένα από τα κομμάτια του νέου άλμπουμ τους, δέχθηκα αμέσως χωρίς καν να το ακούσω! Το τραγούδι και το video ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστικά και πολύ διαφορετικά από ό,τι έχουμε κάνει με τους Jinjer. Είναι τιμή μου να ανήκω πλέον στη Twelve Foot Ninja Clan!»

Μπορείτε εδώ να διαβάσετε την ενδιαφέρουσα συνέντευξή που παραχώρησε πριν λίγες ημέρες η μουσικός στον Αντώνη Μαρίνη με αφορμή την δισκογραφική επιστροφή του ουκρανικού modern metal σχήματος με το εξαιρετικό "Wallflowers".

  • SHARE
  • TWEET