Δίσκο, μυθιστόρημα και κόμικ θα κυκλοφορήσουν οι Twelve Foot Ninja

Οι Αυστραλοί έδωσαν στη δημοσιότητα και ένα καινούριο single

13/07/2021 @ 13:20

Οι Twelve Foot Ninja ανακοίνωσαν την άφιξη του νέου τους δίσκου.

Το αυστραλιανό metal σχήμα θα κυκλοφορήσει το "Vengeance" στις 10 Οκτωβρίου, ενώ έδωσε παράλληλα στη δημοσιότητα το single "Start The Fire" μέσα από αυτό.

Το κομμάτι, που πρόκειται για το πρώτο δείγμα μουσικής από την μπάντα έπειτα από το εξαιρετικό "Outlier" του 2016, είναι εμπνευσμένο από τον Joker, όπως αυτός παρουσιάστηκε από τους Todd Phillips και Scott Silver.

Μπορείτε να δείτε το ιδιαίτερο, sci-fi video clip του τραγουδιού εδώ, με τους Twelve Foot Ninja να εξηγούν πως η θεματική του περιστρέφεται γύρω από την απειλή του ολικού αφανισμού.

Επιπρόσθετα, η μπάντα αποκάλυψε άλλες δύο κυκλοφορίες διαφορετικής φύσεως, οι οποίες βασίζονται πάνω στο concept του χαρακτήρα του ονόματος της μπάντας, επεκτείνοντας έτσι το lore του.

Συγκεκριμένα, οι Twelve Foot Ninja θα κυκλοφορήσουν στις 15 Οκτωβρίου ένα μυθιστόρημα φαντασίας ονόματι "The Wyvern And The Wolf", καθώς και το graphic novel "Vengeance", τα οποία μπορείτε να προπαραγγείλετε εδώ.

Όσον αφορά το πρώτο, τη συγγραφή ανέλαβε ο Nicholas Snelling, ενώ αφηγείται την ιστορία του ορφανού νεαρού samurai ονόματι Kiyoshi τον οποίο υιοθετεί μια αιμοσταγής ninja clan.

Το κόμικ υπογράφουν ο κιθαρίστας και παραγωγός Stevic MacKay και ο σχεδιαστής George Evangelista, με την πλοκή του να εξιστορεί την περιπέτεια του Twelve Foot Ninja σε εναλλακτικά σύμπαντα με σκοπό να αντιμετωπίσει μια εχθρική εξωγήινη οντότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Twelve Foot Ninja πριν λίγους μήνες αποκάλυψαν και το κομμάτι "Long Way Home", το οποίο θα περιέχεται στο "Vengeance".

Μπορείτε να δείτε παρακάτω το εξώφυλλο και το tracklist του άλμπουμ, ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε σε μια παλαιότερη συνέντευξη της μπάντας στον Άλκη Κοροβέση.

01. Start the Fire
02. Long Way Home
03. Vengeance
04. IDK
05. Shock to the System
06. Gone
07. Culture War
08. Dead End
09. Over and Out
10. Tangled

  • SHARE
  • TWEET