Iommi: «Θα επανεκδώσουμε και τους δίσκους με τον Tony Martin»

O ιθύνων νους των Black Sabbath αποκάλυψε την άφιξη σχετικού box set

30/03/2021 @ 11:11

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη ραδιοφωνική εκπομπή του Full Metal Jackie, ο Tony Iommi αποκάλυψε πως οι Black Sabbath πρόκειται να επανεκδόσουν και τους δίσκους με τον Tony Martin.

Ο θρυλικός μουσικός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις πρόσφατες επανακυκλοφορίες των "Heaven And Hell" και "Mob Rules" καθώς και το ακυκλοφόρητο κομμάτι "Slapback" που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας:

«Ήταν ιδέα της εταιρείας, που ήταν καλή και αποφασίσαμε να συμμετέχουμε. Έχουν τόσα επιπρόσθετα πράγματα, καθώς και ωραίο πακετάρισμα. Κάναμε τα box sets για τα "Black Sabbath", "Paranoid", "Vol. 4", καθώς και τα "Heaven And Hell" και "Mob Rules". Χάρηκα πολύ που φτάσαμε σε αυτή την περίοδο, ήταν μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Μουσικά ήταν σπουδαία εποχή, και φωνητικά ήταν κάτι διαφορετικό για τα δεδομένα της μπάντας.

Η δημοσίευση του "Slapback" είναι ένα μικρό πρόβλημα για εμάς τώρα. Κυκλοφόρησε χωρίς να το γνωρίζουμε, κάτι όχι και τόσο ευχάριστο. Κυκλοφορεί υλικό στην κατοχή του Geoff Nicholls στο οποίο όμως αυτός δεν συμμετείχε. Ο θετός του γιός δημοσίευσε ξαφνικά το κομμάτι, κάτι που ήταν αρκετά λάθος. Δεν υπάρχουν προς στιγμήν πλάνα για επίσημη κυκλοφορία του. Υπάρχουν πολλές παρελθοντικές ηχογραφήσεις που θα θέλαμε να δουν κάποια στιγμή το φως της δημοσιότητας.

Κυκλοφορούμε σταδιακά όλα αυτά τα box sets και πρόκειται να κυκλοφορήσουμε και ένα για την εποχή με τον Tony Martin στα φωνητικά. Ίσως και ένα με τον Ian Gillan. Είναι κάπως δυστυχές που τα χρόνια με τον Martin έχουν θαφτεί κάτω από αυτά με τους Ozzy και Dio. Θα υπάρξει τώρα μια περίοδος όπου θα μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το box set για τους δίσκους με τον Martin, το οποίο το έχω ήδη μιξάρει εδώ στο σπίτι. Θα περιμένουμε όμως μέχρι να είναι κατάλληλη η ώρα για να το κυκλοφορήσουμε. Δεν γίνεται να διαθέσουμε ταυτόχρονα όλα αυτά τα πράγματα, θα δημιουργήσουν σύγχυση».

Δείτε επίσης:

Ο Iommi εξηγεί πώς επινόησε το riff του "Iron Man"

Iommi: «Αρκετά απίθανο να ανέβουμε στην σκηνή ξανά με τους Black Sabbath»

Geezer Butler: «Έδειξα στον Dio τα devil's horns»

  • SHARE
  • TWEET