Ο Gary Wehrkamp των Shadow Gallery στην επερχόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία των Warlord

Θα αντικαταστήσει προσωρινά τον Philip Bynoe

04/03/2014 @ 19:24
Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην σελίδα των Warlord στο facebook, o Gary Wehrkamp των Shadow Gallery πρόκειται να αντικαταστήσει προσωρινά τον μπασίστα Philip Bynoe στην επερχόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία των Warlord, εξαιτίας των συναυλιακών υποχρεώσεων του δευτέρου με τον Steve Vai.

Εκτός από τα καθήκοντα του μπασίστα, ο Wehrkamp προβλέπεται να συνεισφέρει και δεύτερα φωνητικά. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο κιθαρίστας και ο κιμπορντίστας των Shadow Gallery από το 1992, ενώ έχει επίσης συμμετάσχει σαν μουσικός, παραγωγός ή μηχανικός ήχου σε δεκάδες δίσκους και περιοδείες.

O Bynoe, ο οποίος συμμετείχε στο περσινό studio άλμπουμ του συγκροτήματος, "The Holy Empire", και τις συναυλίες που έδωσαν οι Warlord σε Γερμανία, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, θα συμμετέχει κανονικά στις ηχογραφήσεις του νέου δίσκου που βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Υπενθυμίζουμε πως οι Warlord πρόκειται να εμφανιστούν ζωντανά τον ερχόμενο Ιούλιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τον νέο τους τραγουδιστή Νικόλα Λεπτό (Arrayan Path, Astronomikon).
  • SHARE
  • TWEET