Δημόσια συγγνώμη από τον Τim Lambesis

Ο frontman των As I Lay Dying μίλησε πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του

19/12/2017 @ 14:52

Ο frontman των As I Lay Dying, Tim Lambesis, τέσσερα χρόνια μετά την ομολογία του ότι είχε σκοπό να προσλάβει έναν πληρωμένο δολοφόνο για να σκοτώσει την τότε εν διαστάσει σύζυγό του, αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη μέσω των social media. Είναι η πρώτη δήλωσή του έπειτα από την αποφυλάκιση του με αναστολή το Δεκέμβριο του 2016, αφότου εξέτισε δύο χρόνια από την εξαετή ποινή που του επιβλήθηκε το 2014.

«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το πόσο πολύ λυπάμαι για όλο το κακό που προκάλεσα. Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό που έκανα και όταν σκέφτομαι το παρελθόν, νιώθω απαξιωτικά για τον εαυτό μου τότε. Αρχικά, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την πρώην γυναίκα μου και τα παιδιά μου για τις φρικτές πράξεις μου. Δεν υπάρχει μέρα που να μη μετανιώνω και να εύχομαι να μπορούσα να ξεκάνω τη ζημιά που προκάλεσα.

Ζητώ επίσης συγγνώμη από τους φίλους μου που τους πρόδωσα με το να τους κρύβω πράγματα. Όλοι οι συνεργάτες μου υπέφεραν από τις αλλαγές που προκλήθηκαν από τη συμπεριφορά μου. Ενώ προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν τη σύλληψη μου, εγώ τους μίλησα με πικρία ενώ δεν έπρεπε. Ξέρω ότι δεν μπορώ να πάρω πίσω την έχθρα που προκάλεσα, αλλά ελπίζω να ηρεμήσει με την πάροδο του χρόνου.»

Ο Lambesis ζήτησε συγχώρεση και από τους θαυμαστές τους, λέγοντας ότι έγραφε συχνά στίχους για το άτομο που θέλει να γίνει και ότι δεν ξέρει τι του επιφυλλάσει το μέλλον.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο χρόνος που πέρασα στην φυλακή δεν δικαιώνει αυτό που έκανα. Δεν πιστεύω ότι αξίζω μια δεύτερη ευκαιρία και δεν ζητάω την εμπιστοσύνη κανενός. Οι πράξεις μου τα τελευταία πέντε χρόνια δημιούργησαν ένα αντίκτυπο μεγαλύτερο απ'ό,τι μπορεί να αντιμετωπίσει μια δήλωση στα μέσα δικτύωσης. Γι'αυτό θα συνεχίσω να απολογούμαι με τις λέξεις και με τις πράξεις μου.»

  • SHARE
  • TWEET