Οι Thursday επιστρέφουν με νέα μουσική έπειτα από 13 χρόνια

Καινούρια αρχή για το post-hardcore σχήμα με το single "Application For Release From the Dream"

12/04/2024 @ 13:35

Οι Thursday επέστρεψαν με νέα μουσική έπειτα από δεκατρία χρόνια και το "No Devolucion"!

Το κορυφαίο post-hardcore σχήμα, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην εξέλιξη του ήχου στις αρχές του αιώνα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο single.

Έχοντας διαλυθεί αρχικά το 2011, για να επανενωθούν συναυλιακά το 2016, οι Thursday, είχαν ανά καιρούς προαναγγείλει την άφιξη νέας μουσικής, με την υπόσχεση τους να γίνεται πραγματικότητα σήμερα, 12 Απριλίου.

Το συγκρότημα αποκάλυψε το εξαιρετικό single "Application For Release From The Dream", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Η καινούρια σύνθεση, είναι η πρώτη που ηχογραφεί η μπάντα με τον περιοδεύοντα κιθαρίστα Norman Brannon, με την παραγωγή να αναλαμβάνει ο μπασίστας Stu Richardson.

Σημειώνεται, πως το "Application For Release From The Dream" είναι και το πρώτο δείγμα γραφής της μπάντας ως αυτοέκδοση έπειτα από 25 χρόνια και την αφετηρία τους.

Το σχήμα στη συναισθηματικά φορτισμένη ανακοίνωσή του να μιλάει για μια νέα αρχή, και επιτέλους τη δυνατότητα να έχει τον απόλυτο έλεγχο αναφορικά με την εξέλιξή του, υπενθυμίζοντας επίσης στο κοινό τους πως θα είναι ανέκαθεν ένα συγκρότημα προορισμένο να παίζει τη μουσική του σε υπόγεια.

Υπενθυμίζεται πως οι Τim Payne και Tucker Rule, πυρήνας των Thursday μαζί με τον frontman Geoff Rickley, συμμετέχουν και στο supergroup L.S. Dunes.

  • SHARE
  • TWEET