"Three Seasons In Wyoming": Το νέο τραγούδι των Nick Cave και Warren Ellis

Από το soundtrack του νέου θρίλερ "Wind River"

13/07/2017 @ 09:45

Το δίδυμο Nick Cave και Warren Ellis έδωσε στην δημοσιότητα ένα ακόμη τραγούδι-γέννημα της πολυετούς καλλιτεχνικής του συνύπαρξης.

Το "Three Seasons In Wyoming" – το οποίο μπορείτε να ακούστε εδώ- αποτελεί μέρος του soundtrack του θρίλερ "Wind River", του σκηνοθετικού ντεμπούτου του σεναριογράφου της ταινίας "Sicario", Taylor Sheridan. Στο φιλμ πρωταγωνιστούν η Elizabeth Olsen και ο Jeremy Renner, στους ρόλους των ντετέκτιβ που ερευνούν τον φόνο μιας έφηβης στο Wyoming.

«Η μουσική επένδυση του όμορφου "Wind River" ήταν πρωτίστως και αρχικά ο αδιάκοπος άνεμος ή η θλιβερή σιωπή του χιονιού», δήλωσαν οι Cave και Ellis σχετικά. «Ανάμεσα σε αυτά τα κυρίαρχα στοιχεία της φύσης, φτιάξαμε ένα OST-φάντασμα όπου οι φωνές ψυθιρίζουν και οι χορωδίες υψώνονται και πεθαίνουν και τα ηλεκτρονικά πάλλονται».

Ολόκληρο το ατμοσφαιρικό soundtrack της ταινίας θα κυκλοφορήσει – αρχικά ψηφιακά- μέσω της Lakeshore Records/Invada Records στις 4 Αυγούστου, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες.

  • SHARE
  • TWEET