Ερωτηματικά για το metal περιοδικό Terrorizer

Tο εμβληματικό έντυπο υπολειτουργεί αρκετούς μήνες

16/03/2018 @ 10:38

Όπως φαίνεται το γνωστό metal περιοδικό του Ηνωμένου Βασιλείου, Terrorizer, αναστέλλει τη λειτουργία του, μετά από 24 χρόνια.

To Terrorizer υπολειτουργεί εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, με την πιο πρόσφατη φυσική παρουσία του να εκδίδεται τον περασμένο Νοέμβριο, το website της έκδοσης να ανανεώνεται μετά από ένα μήνα και τα social media να παραμένουν ανενεργά, δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα στους χρήστες.

Αρθρογράφος του περιοδικού αναφέρει σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει:

«Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει, η έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ του περιοδικού και των αναγνωστών του με κάνει να πιστεύω πως δύσκολα τα πράγματα θα διορθωθούν. Όταν ένα περιοδικό με το status του Terrorizer, αφήνει τους συνδρομητές, τους αναγνώστες αλλά και το προσωπικό του στο σκοτάδι για τόσους μήνες, τότε τα πράγματα σίγουρα δεν είναι καλά».

Αν και η ελπίδα για ένα τέτοιο έντυπο δεν έχει ολοκληρωτικά χαθεί –πρόσφατα τα παραδείγματα του Metal Hammer και του Revolver που ανέκαμψαν από αντίστοιχες καταστάσεις-, βρισκόμαστε σε αναμονή των εξελίξεων αλλά και μιας ανακοίνωσης από τη διεύθυνση της έκδοσης.

  • SHARE
  • TWEET