Συναυλία και με τους τρεις τραγουδιστές των Iron Maiden επί σκηνής επιθυμεί ο Blaze Bayley

«Το θέλουν όλοι οι οπαδοί!»

09/06/2016 @ 09:45

Ο πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden, Blaze Bayley, αποκάλυψε στο Metal Talk ότι θα ήθελε πολύ να γίνει μια ειδική συναυλία της μπάντας, στην οποία θα εμφανιστεί πλάι στο τωρινό lineup, μαζί και με τον, επίσης πρώην τραγουδιστή των Iron Maiden, Paul Di' Anno.

«Αυτό που πραγματικά θέλω να συμβεί -και μου το ζητάνε πολλοί οπαδοί- είναι μια συναυλία των Maiden, μία και μοναδική, κατά την οποία θα ανέβουν στη σκηνή και οι τρεις τραγουδιστές. Δεν πρόκειται να συμβεί ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια, αλλά όλοι οι οπαδοί στους οποίους μιλάω ενθουσιάζονται στην ιδέα. Φαντάσου και τις συζητήσεις στις pub! -Ο Paul είναι ο καλύτερος!-Όχι ο Bruce!-Όχι ο Blaze!

Θα το ήθελα πάρα πολύ! Θα είχε πολλή πλάκα γιατί θα ήταν απλά κάτι οπαδικό. Θα έπρεπε να ξέρεις όλη την καριέρα των Iron Maiden, να μην τους ακολουθούσες μόνο στα εύκολα. Για να ξέρεις όλη την καριέρα των Iron Maiden πρέπει να κατανοήσεις τη σημασία του Paul, τη δική μου, του Bruce... Και πιστεύω ότι θα ήταν φοβερό να βρισκόμασταν εμείς οι τρεις μαζί.»

Ο Bayley μίλησε για την εποχή που έγινε μέλος των Iron Maiden, το 1994, όταν μεσουρανούσε το grunge: «Ο κόσμος δεν ντυνόταν για να ανέβει στη σκηνή. Κοιτούσαν τα παπούτσια τους και ήταν ok να έχεις σκέψεις αυτοκτονίας και όλα αυτά... Δεν ήταν καλή εποχή για μένα που ερχόμουν από τους Wolfbane και ήμουν fan των Iron Maiden. Ήμουν αντι-grunge. Μου άρεσε κάποια από τη μουσική, αλλά το attitude μου φαινόταν τελείως λάθος. Σκεφτόμουν πως θα ήταν ωραία να είχες αυτήν τη φοβερή μουσική χωρίς το attitude. Γιατί πρέπει να μισείς τους Iron Maiden; Δεν γίνεται να σου αρέσουν οι Nirvana και οι Iron Maiden; Δεν γίνεται να σου αρέσουν και οι Soundgarden; Είναι καλή μουσική. Γιατί το κάνετε αυτό; Νομίζω ότι αυτό το attitude έσπασε στη μέση τη σκηνή και δεν υπήρχε πια επιστροφή.»

  • SHARE
  • TWEET