Εμπνευσμένη από τον Alice Cooper η νέα Harley Quinn

Η makeup artist του επερχόμενου "The Suicide Squad" εξηγεί την απόκλιση στην εμφάνιση της ηρωίδας

19/07/2021 @ 14:51

Στο επερχόμενο sequel του "Suicide Squad" του 2016, ονόματι "The Suicide Squad", που θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο, ο περίφημος χαρακτήρας της Harley Quinn, την οποία ενσαρκώνει η Margot Robbie, αναμένεται να έχει εμφάνιση διαφορετική της καθιερωμένης.

Οι αλλαγές, όπως εξήγησε η υπεύθυνη makeup artist της ταινίας, Heba Thorisdottir, σε συνέντευξή της με το Bustle μέσω Zoom, αντανακλούν κάτι περισσότερο από μια άλλη πτυχή της προσωπικότητας της ηρωίδας.

Συγκεκριμένα, η Thorisdottir αποκάλυψε πως η νέα Harley Quinn είναι εμπνευσμένη από τον Alice Cooper:

«Είχαμε περισσότερες φωτογραφίες του Alice Cooper κρεμασμένες στους τοίχους από ότι οποιουδήποτε άλλου χαρακτήρα της DC. Για την Harley εμπνεύστηκα από το το rock 'n' roll επειδή είναι τόσο επαναστατική.

Επίσης, μερικές φορές φτιάχνω playlists για τους χαρακτήρες πάνω στους οποίους δουλεύω. Έτσι, όταν ήταν να φτιάξω για την Harley Quinn, ρώτησα τη Margot τι θα μπορούσε να ακούει. Nina Hagen; Και μου απάντησε ναι, σίγουρα!»

Σημειώνεται, πως η makeup artist έχει στο εργαστεί σε video clips καλλιτεχνών όπως οι Bruce Springsteen, R.E.M., Red Hot Chili Peppers, κ.ά., καθώς και σε blockbusters όπως τα "Once Upon A Time In Hollywood", "Avengers: End Game", "Captain Marvel", μεταξύ άλλων, ενώ ο σκηνοθέτης του "The Suicide Squad", James Gunn, συνηγόρησε υπέρ της επιρροής του Alice Cooper στο πολυαναμενόμενο φιλμ με σχετικό του tweet.

Υπενθυμίζεται πως ο Cooper κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς το "Detroit Stories", ενώ το περσινό "Birds Of Prey", στο οποίο εμφανίζεται η Quinn, περιλαμβάνεται στην σχετική κινηματογραφική ανασκόπηση του Rocking.

Δείτε επίσης:

«A Buyer's Guide»: Alice Cooper

Η Margot Robbie «ανεβάζει παλμούς» με τους Bullet For My Valentine

  • SHARE
  • TWEET