Ο Steven Wilson γίνεται Donald Trump, Mark Zuckerberg, David Bowie και Paul McCartney στο νέο του videoclip

Δείτε το "Self" από το "The Future Bites"

02/02/2021 @ 00:28

O Steven Wilson έδωσε στην δημοσιότητα ένα ακόμα single από το "The Future Bites", το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

«Το "Self" αφορά την νέα εποχή ναρκισισμού και εγωπάθειας, μια εποχή όπου το ανθρώπινο είδος που συνήθιζε να κοιτάζει με περιέργεια τον κόσμο και τα άστρα, τώρα ξοδεύει τον περισσότερο του χρόνο μπροστά από μια μικρή οθόνη για να δει τον εαυτό του να αντικατοπτρίζεται σε έναν καθρέφτη κοινωνικών δικτύων».

«Υπό αυτή την έννοια, ο καθένας μπορεί πλέον να πάρει μέρος στην διασημότητα και έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί την ζωή του με ένα αόρατο πλήθος ανθρώπων που δεν θα γνωρίσει ποτέ» συνεχίζει ο Steven Wilson

Σχολιάζοντας το video του "Self" δηλώνει πως «πάει ένα βήμα παραπέρα εξερευνώντας την ιδέα ότι ο καθένας μπορεί τώρα να προβάλλει μια εκδοχή του εαυτού τους που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, και με την χρήση μόνο πασίγνωστων προσώπων η απάτη γίνεται εμφανής».

Δείτε εδώ το video του "Self".

Διαβάστε την κριτική του "The Future Bites" εδώ, ενώ στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο Steven Wilson στον Χρήστο Καραδημήτρη.

  • SHARE
  • TWEET