Τα «βρίσκουν» Mick Jagger και Keith Richards

19/03/2012 @ 11:39
Μετά από ένα χρόνο ψυχραμένων σχέσεων στις τάξεις των Rolling Stones, οι Mick Jagger και Keith Richards τα «ξαναβρίσκουν».

Οι σχέσεις μεταξύ Jagger και Richards ήταν τεταμένες τον τελευταίο χρόνο μετά την έκδοση της αυτοβιογραφίας του τελευταίου. Οι δύο άντρες δε μιλούσαν για αρκετό καιρό, αλλά τα βρήκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Νέα Υόρκη.

«Αναλογιζόμενος οποιαδήποτε καριέρα, μπορείς να βρεις τις καλές και τις κακές στιγμές της. Στα '80s, για παράδειγμα, ο Keith κι εγώ δεν επικοινωνούσαμε πολύ καλά», δήλωσε ο Mick Jagger. «Εγώ ασχολιόμουν πολύ με την επιχειρηματική πλευρά των Stones, κυρίως επειδή πίστευα ότι κανείς άλλος δεν ενδιαφερόταν. Αλλά είναι εμφανές πια ότι ο Keith αισθανόταν αποκλεισμένος, κάτι που είναι κρίμα που συνέβαινε. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε».

Η απάντηση του Keith Richards ήταν στο ίδιο κλίμα: «Ο Mick έχει δίκιο. Αυτός κι εγώ κάναμε συζητήσεις τον τελευταίο χρόνο, από αυτές που δεν είχαμε κάνει για υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Σχετικά με το βιβλίο, ήταν η ιστορία μου και ήταν πολύ ωμή, όπως όφειλε να είναι. Αλλά ξέρω ότι μερικά μέρη της, όπως επίσης και κάποια από τα πράγματα που βγήκαν στην επιφάνεια, προσέβαλλαν τον Mick και αυτό είναι κάτι που μετανιώνω».
  • SHARE
  • TWEET