O Steven Tyler διασκευάζει το "Brown Sugar" των Rolling Stones

To κομμάτι περιλαμβάνεται σε μια συλλογή για τα ιστορικά FAME studios

31/08/2018 @ 11:02

Τον περασμένο Απρίλιο o τραγουδιστής των Aerosmith, Steven Tyler, βρέθηκε στα Florence Alabama Music Enterprises (FAME) Studios.

Τα ιστορικά στούντιο ηχογράφησης ετοίμαζαν μια νέα συλλογή με τίτλο "Muscle Shoals…Small Town, Big Sound", με τον Tyler να συμμετέχει δίνοντας τη δική του εκδοχή σε ένα από τα πλέον διάσημα κομμάτια που ηχογραφήθηκαν στην κονσόλα τους, το "Brown Sugar".

Οι Rolling Stones «έγραψαν», αρχικά, το κομμάτι στο ιστορικό στούντιο στα τέλη του 1969 για το επερχόμενο "Sticky Fingers", που εν τέλει κυκλοφόρησε το 1971.

Τον Tyler σε αυτή την ιδιαίτερη περίσταση συνόδευσαν ο κιθαρίστας Nuno Bettencourt και ένα gospel τρίο, υπό την συνοδεία μουσικών του στούντιο, στο πιάνο αλλά και στα χάλκινα πνευστά.

«Προφανώς και σεβαστήκαμε απόλυτα την original εκδοχή του κομματιού αλλά παράλληλα θελήσαμε να βάλουμε και την δικιά μας πινελιά», εξηγεί ο Tyler σε σχετική δήλωσή του.

Ακούστε εδώ την εκδοχή του μεγάλου frontman στο "Brown Sugar" των Rolling Stones και δείτε εδώ το trailer του "Shoals…Small Town, Big Sound".

  • SHARE
  • TWEET