Επανένωση Skid Row: Ο Sebastian Bach αποκαλύπτει

«Ας ξανακάνουμε hair band όσο έχουμε ακόμη λίγα μαλλιά!»

10/12/2016 @ 21:05

Κατά την διάρκεια μιας εμφάνισής του στο show του Eddie Trunk, "Trunk Nation", ο Sebastian Bach ρωτήθηκε για τις όποιες νέες εξελίξεις πάνω στην φημολογούμενη επανένωση με τα υπόλοιπα μέλη του κλασικού lineup των Skid Row:

«Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι ότι [ο μάνατζέρ μου] Rick [Sales] μιλάει με τον Doc [McGhee – ο αρχικός μάνατζερ των Skid Row]. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Αυτό συμβαίνει αυτή την στιγμή, δεν έχω κάτι άλλο. Το μόνο που μπορώ να πω ότι δεν γινόμαστε νεότεροι, παιδιά (γέλια). Ας ξανακάνουμε την 'hair band' όσο έχουμε ακόμη λίγα μαλλιά! (γέλια)».

Οι Skid Row έδωσαν έναν αριθμό συναυλιών τους τελευταίους μήνες με τον Νοτιοαμερικανικής καταγωγής τραγουδιστή ZP Theart (Dragonforce, Tank, I Am I) αλλά χωρίς να έχει λάβει το χρίσμα του νέου frontman της μπάντας. Ο Theart μπήκε στην μπάντα μετά την αποχώρηση του Tony Harnell, που είχε εισέλθει στις τάξεις των Skid Row τον Απρίλιο του 2015, ως αντικαταστάτης του επί δεκαπενταετίας τραγουδιστή του συγκροτήματος, Johnny Solinger.

  • SHARE
  • TWEET