Νέα singles από Jack White, Foals, Cancer Bats και Father John Misty

Ακούστε επίσης τα καινούρια τραγούδια των Portugal. The Man, Dälek, Midnight, Vanum, Konvent, A Wilhelm Scream και Matt Pike (feat. Brent Hinds)

11/02/2022 @ 14:55

O Jack White έδωσε στη δημοσιότητα το ομότιτλο κομμάτι από το επερχόμενο "Fear Of The Dawn", ενός εκ των δύο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει φέτος, και το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ και το οποίο διαδέχεται το ήδη δημοσιευμένο "Τaking Me Back" από την επικείμενη κυκλοφορία.

Οι Foals θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ "Life Is Yours" το προσεχές καλοκαίρι και τρείς μήνες μετά το "Wake Me Up" αποκάλυψαν ένα ακόμη single μέσα από τον δίσκο. Πρόκειται για το "2AM" το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

O Father John Misty προχώρησε στη δημοσιοποίηση του δεύτερου δείγματος μέσα από το επερχόμενο "Chloë and the Next 20th Century". Έτσι, έπειτα από την αποκάλυψη του "Funny Girl", ο μουσικός κυκλοφόρησε το "Q4" το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Οι Cancer Bats ανακοίνωσαν την άφιξη του νέου τους δίσκου, "Psychic Jailbreak" στις 15 Απριλίου μέσω της Batskull Records και συνόδευσαν την είδηση με την κυκλοφορία του πρώτου δείγματος μέσα από αυτόν, για το ομότιτλο κομμάτι.

Οι Portugal. The Man αναμένονται να επιστρέψουν δισκογραφικά έπειτα από 5 χρόνια και το "Woodstock" τον Ιούνιο και, παρά το γεγονός πως δεν μοιράστηκαν περισσότερες πληροφορίες γύρω από την κυκλοφορία έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι. Μπορείτε να ακούσετε το "What Me, Worry?", προπομπό του ένατου δίσκου τους, στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Οι industrial/experimental hip hop βετεράνοι Dälek θα κυκλοφορήσουν το "Precipice" πέντε χρόνια μετά το "Endangered Philosophies" και το εξαιρετικό "Decimation (Dis Nation)" αποτελεί την ιδανική πρώτη γεύση μέσα από αυτό.

Έπειτα από το "Szex Witchery" που συνόδευσε την ανακοίνωση της άφιξης του νέου τους άλμπουμ, οι Midnight κυκλοφόρησαν άλλο ένα κομμάτι. Μπορείτε να ακούσετε το "Nocturnal Molestation" εδώ.

Οι επικοί black metallers Vanum ανακοίνωσαν την άφιξη του διαδόχου του εξαιρετικού προ τριετίας "Ageless Fire". Ο δίσκος θα ονομάζεται "Legend", θα κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου μέσω των Profound Lore/Eisenwald, και μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση με το μελωδικό "Adversary".

To ανερχόμενο death/doom σχήμα των Δανών Konvent θα κυκλοφορήσει τον διάδοχο του εξαιρετικού του ντεμπούτου, "Puritan Mascochism", oνόματι "Call Down The Sun", στις 11 Μαρτίου μέσω της Napalm Records και έπειτα από την δημοσιοποίηση του "Grains", κυκλοφόρησαν το video clip του, δεύτερου single, "Pipe Dreams".

Οι A Wilhelm Scream κυκλοφόρησαν δύο ακόμα συνθέσεις μέσα από το πρώτο τους άλμπουμ έπειτα από εννέα χρόνια. Η punk μπάντα θα κυκλοφορήσει το "Lose Your Delusion" στις 14 Απριλίου και ως συνέχεια του "Be One To No One", αποκάλυψε τα "Apocalypse Porn" και "Figure Eight In My Head".

O Matt Pike των High Of Fire και Sleep θα κυκλοφορήσει ως γνωστόν προσωπικό δίσκο ως Pike Vs. The Automaton και έπειτα από το "Alien Slut Mum" προχώρησε στη δημοσιοποίηση του single "Land" στο οποίο συμμετέχει ο Brent Hinds των Mastodon και το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET