Προσωπικό άλμπουμ θα κυκλοφορήσει ο Matt Pike

Διαθέσιμο το πρώτο δείγμα μέσα από το ντεμπούτο του μέλους των High On Fire και Sleep

15/12/2021 @ 09:35

Ο Matt Pike, ευρύτερα γνωστός ως frontman των High On Fire και κιθαρίστας των Sleep, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του δίσκου.

Ο σπουδαίος μουσικός θα κυκλοφορήσει, ως "Pike Vs. The Automaton", το ομώνυμο ντεμπούτο του στις 18 Φεβρουαρίου μέσω της MNRK Heavy.

Στον δίσκο, πέραν του Pike, θα συμμετέχουν ο ντράμερ Jon Reid και πληθώρα καλεσμένων, ενώ ο κιθαρίστας εξήγησε πως ο δίσκος δημιουργήθηκε κατά την περίοδο του lockdown, όταν και δεν είχε τη δυνατότητα να προβάρει με τους High On Fire, ενώ σημείωσε πως εξαιτίας του πειραματισμού του με διαφορετικά μουσικά είδη, η κυκλοφορία απευθύνεται και σε άτομα πέραν του κοινού των Sleep και High On Fire.

Συγκεκριμένα, στον δίσκο θα συμμετέχουν οι Alyssa Maucere-Pike (Lord Dying, Grigax), Chad "Chief" Hartgrave, Brent Hinds (Mastodon), Steve McPeeks (West End Motel), Josh Greene (El Cerdo), Todd Burdette (Tragedy, Nightfell), και ο συνοδοιπόρος του Pike στους High On Fire, Jeff Matz.

Συνοδεύοντας την αποκάλυψη του άλμπουμ, ο Pike έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο δείγμα μέσα από αυτόν για το κομμάτι "Alien Slut Mum", του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του επερχόμενου ντεμπούτου.

01. Abusive
02. Throat Cobra
03. Trapped In A Midcave
04. Epoxia
05. Land
06. Alien Slut Mum
07. Apollyon
08. Acid Test Zone
09. Latin American Geological Formation
10. Leaving The Wars Of Woe

  • SHARE
  • TWEET