Sinead O'Connor: «Πεθαίνω της πείνας εξαιτίας της αγοραφοβίας μου»

Η επιβαρυμένη ψυχική υγεία της διάσημης Ιρλανδής τραγουδίστριας την έχει απομονώσει

16/10/2020 @ 15:43

Η διάσημη Ιρλανδή μουσικός, Sinead O'Connor, με μια σοκαριστική της ανάρτηση στο Twitter ενημέρωσε πως λοιμοκτονεί.

Η Sinead O'Connor ανακοίνωσε από τον ίδιο λογαριασμό ότι εξαιτίας της αγοραφοβίας της δεν μπορεί να βγει έξω να αγοράσει τρόφιμα.

«Πάσχω από παράλυση, ένα τραύμα που σχετίζεται με την πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση τα τελευταία χρόνια και μήνες και βδομάδες και τελευταία δεν τρώω επειδή έχω γίνει τόσο αγοραφοβική που δεν μπορώ να πάω στα μαγαζιά. Και λοιμοκτονώ» ανέφερε η ανάρτηση από το λογαριασμό με το ισλαμικό όνομα της O'Connor, Shuhanda Sadaqat.

Ο ίδιος λογαριασμός ανέφερε ότι η τραγουδίστρια μένει σε μια πολύ απομακρυσμένη περιοχή της χώρας οπότε δεν είναι επιλογή το να φάει έξω ή να παραγγείλει τα ψώνια της, ζητώντας παράλληλα από τους οπαδούς της να της πουν αν υπάρχει υπηρεσία παράδοσης γευμάτων για άτομα με ψυχικές ασθένειες των οποίων η ικανότητα να αυτοεξυπηρετηθούν έχει χειροτερέψει.

Τελικά, φαίνεται πως βρέθηκε λύση, αφού η 53-χρονη Ιρλανδή ανακοίνωσε πως ήταν χορτάτη και χαρούμενη, καθώς βρήκε μια τέτοια υπηρεσία.

Η τραγουδίστρια που έκανε την μεγάλη επιτυχία "Nothing Compares To You" το 2017 είχε αποκαλύψει πως η μητέρα της την χτυπούσε και την βασάνιζε, ενώ είχε φτάσει οκτώ φορές κοντά στην αυτοκτονία.

  • SHARE
  • TWEET