Βρέθηκε η αγνοούμενη Sinead O' Connor

Η αστυνομία στο Ιλινόις έκανε λόγο για «άτομo με ισχυρές αυτοκτονικές τάσεις»

16/05/2016 @ 20:55

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού TMZ.com, η Sinead O' Connor παραμένει αγνοούμενη από το μεσημέρι της Κυριακής.

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια βγήκε για βόλτα με το ποδήλατο γύρω στις 13:00 στο προάστιο Βιλμέτ και έκτοτε δεν την έχει δει κανείς. Οι αρχές την περιγράφουν ως εξαφανισμένη αυτοκτονική. Η τελευταία φορά που την είδαν ήταν στο Raleigh με το ποδήλατό της. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο δερμάτινο παντελόνι και μπλούζα που γράφει «Ιρλανδία» στην πλάτη.

UPDATE: Όπως μετάδωσε η Chicagotribune.com, η Sinead βρέθηκε σώα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Wilmette αλλά δεν αναφέρεται που ήταν στις 24 ώρες που ήταν αγνοούμενη ή που ακριβώς βρέθηκε. Ο επικεφαλής της αστυνομίας είπε πως μελλοντικά θα δοθούν λεπτομέρειες.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η 49χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία πάσχει απο διπολική διαταραχή και το καλοκαίρι έκανε υστερεκτομή, είχε γράψει στο facebook «πήρα υπερβολική δόση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να με σεβαστούν. Δεν μπορώ να υποστώ άλλα ως γυναίκα και μητέρα»..

Το φθινόπωρο είχε νοσηλευτεί, καθώς είχε αυτοκτονικές τάσεις, ενώ και τα προβήματα με τα ναρκωτικά παραμένουν.

Η  Sinead O' Connor κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της "The Lion And The Cobra" το 1987 και έγινε επιτυχία, για να φτάσει στην κορυφή το 1990 με το "I Do Not Want What I Haven't Got" και βέβαια με την μεγαλύτερη επιτυχία της, το "Nothing Compares 2 U", μια σύνθεση του Prince.

  • SHARE
  • TWEET