Sharon Osbourne εναντίον Bruce Dickinson

Η σύζυγος και manager του Ozzy μίλησε με σκληρά λόγια για τον frontman των Iron Maiden

11/11/2022 @ 14:09

Σε πρόσφατη συνέντευξη του Ozzy Osbourne στο Consequence Of Sound, o θρυλικός τραγουδιστής κλήθηκε να σχολιάσει το αν ένιωθε υποτιμημένος σε σχέση με τους Ronnie James Dio, Rob Halford, και Bruce Dickinson.

Κατά την απάντησή του, ο εμβληματικός μουσικός, δεν μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον frontman των Iron Maiden:

«O Bruce Dickinson είναι σπουδαίος τραγουδιστής, αλλά ως άνθρωπος όχι τόσο, έχω δουλέψει μαζί του και δεν ήταν πολύ ευγενικός. Ο Ronnie James Dio δεν ζει πλέον. Ήταν σπουδαίος τραγουδιστής. Δεν τον ήξερα πολύ καλά βέβαια. Δεν είμαι από αυτούς που λένε διάφορα για άλλους ανθρώπους. Η αλήθεια είναι η αλήθεια. Τον συνάντησα μερικές φορές, μου πήρε τη θέση στους Black Sabbath. Την ίδια στιγμή όμως, δεν μπορώ να διαμαρτυρηθώ, διότι τα πήγα εξαιρετικά και μόνος μου.

Δεν τραγουδάω όμως για τους κριτές, αλλά για τους οπαδούς μου. Είμαι ο χειρότερος κριτής του εαυτού μου». 

Η Sharon Osbourne, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ίδιο ζήτημα, χρησιμοποίησε αρκετά πιο σκληρά λόγια από τον σύζυγό της, ενθυμούμενη και το περιβόητο περιστατικό με την εμφάνιση των Iron Maiden στο Ozzfest:

«Ο Bruce Dickinson είναι ένας γ****νος μ***ας. Επειδή η κατάσταση είχε ως εξής στην περιοδεία του Ozzfest. Kαι ο Ozzy Osbourne τον πλήρωνε κάθε βράδυ για να εμφανιστεί, με αυτόν να αποδέχεται. Ήξερε τι έκανε, αποδέχθηκε. Και κάθε βράδυ έβγαινε στη σκηνή και έλεγε άσχημα λόγια για τον Ozzy.Και το συνεργείο του και οι υπόλοιπες μπάντες μμε ρωτούσαν αν θα τον άφηνα να τη σκαπουλάρει και τους έλεγα ναι.

Αλλά στην τελευταία συναυλία σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να πληρώσει. Έτσι, είχα 20 άτομα μέσα στο κοινό, και πολλές από αυτές ήταν νοσοκόμες μου από τις χημειοθεραπείες, γιατί τότε είχα καρκίνο. Και όλες του πετούσαν πράγματα. Για μένα, αν παίζεις αυτό το παιχνίδι, το πληρώνεις. Και κατ' εμέ, αν πληρώνεσαι αλλά βλέπεις ότι δεν σου αρέσει κάποιος τότε σήκω και φύγε. Αλλά μην μένεις, παίρνεις όλα τα ωφέλη και τα λεφτά και ταυτόχρονα συνεχίζεις να κράζεις αυτόν που σε πληρώνει. Αυτό σε κάνει γ***νο μ***α. Και είναι. Και είναι. Και ποτέ δεν απολογήθηκε, ποτέ δεν είπε ένα γεια στον Ozzy. Το θέμα με αυτόν είναι ότι ζηλεύει πολύ. Και πάντα ζήλευε τον Ozzy. Και αυτό είναι το πρόβλημά του.

Ο Bruce Dickinson είναι πολύ πετυχημένος, έχει πολλούς οπαδούς που του είναι πιστοί. Το συγκρότημα είναι υπέροχα παιδιά. Ξέρεις, είναι τεράστιο συγκρότημα και δεν μπορείς να τους το πάρεις αυτό. Αλλά το θέμα με τον Bruce είναι ότι είναι άγνωστος στο κοινό. Θα μπορούσε να πάει οπουδήποτε και να μην τον αναγνωρίσει κανείς. Ο κόσμος δεν παλεύει να του πάρει συνέντευξη, δεν είναι ενδιαφέρων. Το θέμα όμως είναι πως ο Ozzy είναι αυθεντικός και ο Bruce όχι, και αυτό τον κατατρώει».

  • SHARE
  • TWEET