Νέος κιθαρίστας για τους Sabaton

Ο Tommy Johansson αντικαθιστά τον Thobbe Englund που αποχώρησε πρόσφατα

22/08/2016 @ 12:32

Οι Sabaton ανακοίνωσαν στην επίσημη σελίδα τους στο facebook πως ο Tommy Johansson των ReinXeed θα είναι ο νέος τους κιθαρίστας, αντικαθιστώντας τον Thobbe Englund που πρόσφατα αποχώρησε από το συγκρότημα.

Ο Tommy θα ενσωματωθεί άμεσα στη μπάντα για τις επερχόμενες προγραμματισμένες συναυλίες στα πλαίσια του τελευταίου δίσκου, "The Last Stand", που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Tommy Johansson σε δήλωσή του ανέφερε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να αποτελώ μέλος της οικογένειας των Sabaton.  Παρακολουθώ τη μπάντα από το 2005, όταν τους είδα live για πρώτη φορά. Είναι εκπληκτικό συγκρότημα. Δε δίστασα ούτε στιγμή όταν μου ζήτησαν να γίνω μέλος τους».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Οι Sabaton μου είχαν ζητήσει και το 2012 να γίνω μέλος τους αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για εμένα να βρεθώ “στο δρόμο”, ανταποκρινόμενος στις υψηλές απαιτήσεις του συγκροτήματος. Αρνήθηκα, αλλά διατηρήσα επαφή μαζί τους».

Και καταλήγοντας: «Ο Thobbe είναι ένας εξαιρετικός κιθαρίστας. Η δουλειά μου δεν είναι να τον αντικαταστήσω αλλά να συνεισφέρω το δικό μου κιθαριστικό ύφος. Οι fans δεν πρέπει να ανησυχούν καθώς τα εκπληκτικά κιθαριστικά του σόλο θα ενσωματωθούν στο παίξιμό μου».

  • SHARE
  • TWEET