Οι Φιγκυράν συνεργάζονται με τον Δημήτρη Πουλικάκο

Δείτε την σύμπραξή τους σε βίντεο

30/09/2015 @ 12:23
Οι Φιγκυράν δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2013 στην Αλεξανδρούπολη. Πάνω στην ελληνόφωνη βάση, η μουσική τους τοποθετείται στους χώρους του rock και του punk (με την ευρεία έννοια των όρων). Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς έκαναν το ντεμπούτο τους που έφερε τον τίτλο "Σεμνά Και Ταπεινά...", όπου βρήκαν στέγη δέκα τραγούδια (ανάμεσά τους θα βρείτε και το "Καθίκι" που πέρασε σε βίντεο.

Μετά από αυτό το βήμα και μέχρι τώρα ακολούθησαν αρκετές ζωντανές εμφανίσεις, με τον Δημήτρη Πουλικάκο και τους Σπυριδούλα σε Θεσσαλονίκη,  Γιάννενα και Αλεξανδρούπολη, με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τους Χατ-Τρικ, όπως επίσης υπήρξε παρουσία σε διάφορα θερινά φεστιβάλ και χειμωνιάτικα καπνομπάρ.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν το νεο τους single "Ας Πάνε Ολα Στραβά" σε στίχους και μουσική του Κώστα Κετσέρη, μια συνεργασία με τον Δημήτρη Πουλικάκο, που ανέλαβε τα φωνητικά. Οι ακρίτες Φιγκυράν είναι μια σχετικά ιδιότροπη μπάντα, βασισμένη όμως καθαρά σε παραδοσιακά rock υλικά, δυο κιθάρες, μπάσο, τύμπανα, και είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους όπου υπάρξει ενδιαφέρον.

Facebook | Youtube

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET