Σε εγχείρηση αντικατάστασης ισχίου υποβλήθηκε ο Bruce Dickinson

Ο frontman περιέγραψε την τελευταία περιοδεία των Iron Maiden ως «ιδιαίτερα επίπονη»

26/05/2021 @ 12:35

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Download Festival και την Kylie Olsson, o Bruce Dickinson αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε εγχείρηση αντικατάστασης ισχίου.

Επιπρόσθετα, ο frontman των Iron Maiden ανέφερε πως έπαθε και ρήξη αχιλλείου τένοντα λίγο πριν την εκκίνηση της πιο πρόσφατης περιοδείας της μπάντας, ένα συμβάν που χαρακτήρισε ως «ιδιαίτερα επίπονο»:

«Πριν μερικούς μήνες πραγματοποίησα την εγχείρηση. Έχω πεντέμιση ίντσες τιτανίου φυτευμένες στο πόδι μου. Σκέψου πως τρέχω στη σκηνή και κάνω άλματα διαρκώς, ενώ για 40 χρόνια έκανα ξιφασκία με το αριστερό μου χέρι, το σώμα μου είχε φθαρεί.

Πριν από δύο χρόνια, πριν ξεκινήσει η τελευταία μας περιοδεία ο Αχίλλειος τένοντας μου διαλύθηκε. Ήταν τρομακτικό. Το διόρθωσα όμως με χειρουργείο, και συνέχισα να περιοδεύω για τρεισίμηση μήνες ακόμη. Δεν μπορούσα όμως να περπατώ κανονικά ή να τρέχω συνέχεια. Προσάρμοσα τις κινήσεις μου στη σκηνή και κανείς δεν το κατάλαβε. Είχα μείνει έκπληκτος.

Πραγματοποίησα όλη την περιοδεία τότε, στην Νότια Αμερική, και έτρεχα διαρκώς. Αλλά το ισχύο μου με πονούσε αρκετά».

Ο Dickinson, που έπασχε όπως έμαθε από οστεοαρθρίτιδα, εξήγησε επίσης πως το τελευταίο χρονικό διάστημα ξεκίνησε εντατικά προγράμματα γυμναστικής και εξάσκησης στην ξιφασκία, εκμεταλλευόμενος τα περιοριστικά μέτρα εξαιτίας της πανδημίας που έχουν επιβληθεί στο Παρίσι όπου και κατοικεί, ενώ είχε ζητήσει από τον γιατρό του η εγχείρηση να πραγματοποιηθεί τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς αποσκοπούσε να είναι σε θέση να περιοδεύσει σύντομα ξανά με τους Iron Maiden.

«Μιας όμως που είμαι διαχρονικά αισιόδοξος, αυτό ήταν το καλύτερο πράγμα που μπορούσα να κάνω. Είναι εκπληκτικό το πως μπορώ να πραγματοποιώ ασκήσεις και να σηκώνω βάρη, πράγματα που έχω να κάνει από όταν ήμουν 16 ή 17 ετών, είναι εκπληκτικό για πόσα πράγματα είναι ικανό το σώμα μας».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

  • SHARE
  • TWEET