Το Rockwave επιστρέφει και γιορτάζει τα 25 του χρόνια

Το γνωστό μουσικό φεστιβάλ επιστρέφει το καλοκαίρι στη Μαλακάσα

25/10/2019 @ 15:47

Rockwave strikes again!

Xlalala presents

Rockwave Festival 2020

25 χρόνια Rockwave Festival

Μία επική... επέτειος!

Εν αρχή ην η ανάγκη για μουσική. Και εγένετο ...το πρώτο και μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χώρας! Ένα όνειρο που κρατάει 25 χρόνια, που παραμένει ζωντανό και εξακολουθεί να εμπνέει. Όπως όλα τα ταξίδια, έτσι και το Rockwave γεννήθηκε από μια τρελή ιδέα, την αγάπη για περιπέτεια, τη δίψα για το καινούργιο, μα πάνω από όλα, το ασίγαστο πάθος για μουσική. Το πείσμα, το όραμα, η αναζήτηση και η ασυμβίβαστη τόλμη έφεραν το καλοκαίρι του 1996 το πρώτο μουσικό φεστιβάλ στην Ελλάδα, "Rock Of Gods", που τον επόμενο κιόλας χρόνο καθιερώθηκε ως "Rockwave".

Από τότε έως σήμερα, το Rockwave έγινε μύθος!

Η απόλυτη μουσική εμπειρία για τους απανταχού μουσικόφιλους. Το σημείο συνάντησης των ανθρώπων της μουσικής. Ο θεσμός, που έβαλε την Ελλάδα στον διεθνή συναυλιακό χάρτη με τα υψηλά καλλιτεχνικά και υλικοτεχνικά standards.

Όμως, Rockwave σημαίνει και ελληνικό καλοκαίρι!... Αισιοδοξία, συγκίνηση, συναντήσεις, έρωτας, εμπειρίες, η δύναμη της ζωής. Είναι δυνατό, ανθεκτικό, σκληρό και ατίθασο. Είναι παιδί και ενήλικας μαζί. Διατηρεί την εφηβική του ορμή αλλά απολαμβάνει και την πείρα του. Είναι 25 χρονών άλλωστε!

Το Rockwave, από τη σύλληψή του κιόλας, υπήρξε πρωτοποριακό. Και παραμένει μέχρι σήμερα. Ανέδειξε καλλιτέχνες σαν τους Muse, Placebo, Moby, προσκάλεσε συγκροτήματα και καλλιτέχνες τη στιγμή που βρίσκονταν στο peak της καριέρας τους όπως οι Arctic Monkeys, Robbie Williams, Black Keys, παρουσίασε στο ελληνικό κοινό τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της Βρετανικής σκηνής όπως οι Pulp, Blur, Oasis, τόλμησε να αναμετρηθεί με ονόματα -θρύλους: Metallica, R.E.M., Black Sabbath, Guns N' Roses, Iron Maiden ...και δικαιώθηκε.

Στα 25 χρόνια της διαδρομής του φιλοξένησε συνολικά 365 καλλιτέχνες και πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές!

Η ιστορία του Rockwave συνεχίζεται. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που το στηρίζουν και επιμένουν. Και το καλοκαίρι του 2020, στα 25α του γενέθλια θα είμαστε όλοι εκεί. Να ανταμώσουμε και να ανταλλάξουμε ιστορίες, να ριγήσουμε στα πρώτα riff της κιθάρας, να χορέψουμε, να ουρλιάξουμε από χαρά, να τραγουδήσουμε αγκαλιά, να ξεδιψάσουμε, να ξενυχτήσουμε και φεύγοντας από τη Μαλακάσα, αργά το βράδυ - σχεδόν πρωί - να πάρουμε μαζί μας τη σκισμένη αφίσα του αγαπημένου ειδώλου.

Να γράψουμε τη δική μας ιστορία:

τον Ιούνιο του 2020!

Μέχρι τότε λοιπόν... 

Ονειρευτείτε, αναπολήστε, ετοιμαστείτε!

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET