Η διοργανώτρια του Rock USA κήρυξε πτώχευση

Μετά από 25 χρόνια η εταιρεία θα κλείσει λόγω της οικονομικής της καταστροφής από την πανδημία

21/10/2020 @ 11:22

Η εταιρεία Hypervibe, η οποία βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση του φεστιβάλ Rock USA έκανε αίτηση για πτώχευση. Η κίνηση αυτή έρχεται σαν συνέχεια της ακύρωσης του φεστιβάλ για το 2020 και τις αναφορές πολλών οπαδών για δυσκολίες που συνάντησαν στο να αποζημιωθούν για τα εισιτήρια τους. Το τριήμερο φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένο να γίνει 16 με 18 Ιουλίου στο Oshkosh, Wisconsin και στο lineup του βρίσκονταν ονόματα όπως οι Slipknot, ο Rob Zombie και οι Limp Bizkit.

Μετά από αρκετές καταγγελιές από κατόχους εισιτηρίων που δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με την εταιρία για την αποζημίωση τους, οι ιδιοκτήτες της Hypervibe ανακοίνωσαν: «Κατανοούμε τις ανησυχίες των κατόχων εισιτηρίων, αλλά ο Κυβερνήτης της περιοχής επέβαλλε απαγόρευση των συναυλιών και θα ήταν ανεύθυνο να συνεχίσουμε. Δεν μπορούσαμε να το προβλέψουμε αυτό και δεν υπάρχει κάποια ασφάλεια για κάτι που περιγράφεται ως φυσική καταστροφή».

«Είμαστε μια μικρή, οικογενειακή επιχείρηση. Έχουμε δάνεια για τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις, και επιπλέον ένα προσωπικό που δουλεύει σκληρά για να πραγματοποιηθούν τα events. Αν και μπορεί να μην είναι προφανές, το να πάρετε τα χρήματα σας πίσω, είναι πρώτη προτεραιότητα για εμάς. Και η καλύτερη μέθοδος για αυτό είναι να κηρύξουμε πτώχευση» εξομολογήθηκαν οι ιδιοκτήτες της εταιρίας.

Ολοκληρώνοντας την ανάρτηση τους, ευχαρίστησαν όσους τους στήριξαν, γράφοντας: «Προφανώς, χάσαμε τις επιχειρήσεις μας, με τις οποίες καταφέραμε να γίνουμε μια πρώτης τάξεως εμπειρία για όσους πάνε σε συναυλίες. Είμαστε συντετριμμένοι από τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτή την απαίσια κατάσταση. Ευχαριστούμε όσους μας υποστήριξαν και τις αναμνήσεις τα τελευταία 25 χρόνια. Ζητάμε από όλους να διαδώσουν την αγάπη και την αισιοδοξία όταν ο κόσμος το χρειάζεται».

Δυστυχώς, η κατάσταση αυτή θα επηρεάσει και άλλες εταιρίες στις Η.Π.Α. αλλά και στην Ευρώπη, αφού οι προβλέψεις αναφέρουν πως δεν πρόκειται να γίνει κάποιο μεγάλο event μέχρι τα μέσα του 2021.

  • SHARE
  • TWEET