O γιος του Rob Trujillo, το "Master Of Puppets" και το "Stranger Things"

O μπασίστας των Metallica δήλωσε υπερήφανος για τη συνεισφορά του Tye Trujillo σε κομβική σκηνή της νέας σεζόν

05/07/2022 @ 14:09

Το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν του "Stranger Things" έκανε πρεμιέρα στο Netflix την Παρασκευή 1η Ιουλίου, και όπως φαίνεται περιλαμβάνει άλλη μια σημαντική μουσική σκηνή για τη σειρά.

Συγκεκριμένα, έπειτα από τη χρήση στο τέταρτο επεισόδιο, που συνοδεύτηκε με εμπορική αναβίωση και με κατάρριψη τριών ρεκόρ Γκίνες, του "Running Up That Hill" της Kate Bush, στο εναπομείναν σκέλος της φετινής σεζόν, αξιοποιήθηκε σε μια κρίσιμη σεκάνς το εμβληματικό "Master Of Puppets" των Metallica.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την χαρακτηριστική στιγμή εδώ, για την οποία, όπως έγινε γνωστό, η παραγωγή συνεργάστηκε με τον Tye Trujillo, γιό του μπασίστα των Metallica, Rob.

Ο νεαρός μουσικός, ο οποίος έχει ήδη περιοδεύσει με τους Korn και Suicidal Tendencies, ενώ διαθέτει και τη δική του μπάντα, ονόματι Otto, προσέθεσε κιθαριστικά μέρη στην εκδοχή του κομματιού που χρησιμοποιήθηκε για τη σκηνή, γεγονός για το οποίο, όπως αποκάλυψε ο πατέρας Trujillo, συνεργάστηκε με τον Kirk Hammet.

Με ανάρτησή του, όπου απεικονίζει την εμφάνιση του ονόματος του Tye στα credits του σχετικού επεισοδίου, ο Rob Trujillo δήλωσε υπερήφανος, με πληθώρα άλλων μουσικών να συμμερίζονται τον ενθουσιασμό του.

Όσον αφορά την συμπερίληψη του "Master Of Puppets", σύμφωνα με το Variety, η υπεύθυνη για τη μουσική επένδυση της σειράς, Nora Felder, εξήγησε πως οι showrunners Matt και Ross Duffer, είχαν λάβει υπόψη το κομμάτι ήδη από τα στάδια της προ-παραγωγής, θεωρώντας το, το ιδανικό τραγούδι για την περίσταση, ενώ επεσήμανε τις ομοιότητες ανάμεσα στην θεματική της σύνθεσης και του χαρακτήρα, και βασικού ανταγωνιστή της σειράς, Vecna.

Επιπρόσθετα, η Felder αποκάλυψε πως οι Metallica συμφώνησαν αμέσως στην παραχώρηση του κομματιού, όντας λάτρεις της σειράς.

  • SHARE
  • TWEET