Robert Plant: «Δεν φοράω πλέον γυναικείες μπλούζες, αλλά εξακολουθεί να μου αρέσει η μουσική»

Ο μεγάλος frontman μιλάει για τους Led Zeppelin και τον καινούριο του δίσκο

16/11/2017 @ 11:15

O Robert Plant και οι Sensational Space Shifters ξεκινάνε την περιοδεία τους σήμερα, 16 Νοεμβρίου, στο Plymouth της Αγγλίας. Ο Plant, σύμφωνα με το Pulse Of Radio, δήλωσε για τα καινούρια του τραγούδια: «Ήταν μεγάλη η προετοιμασία και η ενδοσκόπηση, ο χρόνος πολύτιμος... Αλλά άξιζε, είναι σαν έκπληξη».

Στις 10 Δεκεμβρίου θα έχουν περάσει δέκα χρόνια από την one-off επανένωση των Led Zeppelin το 2007 στο Λονδίνο. Ο μεγάλος frontman αναπολεί τις μέρες που η μπάντα γύριζε τον κόσμο για συναυλίες. «Τα συγκροτήματα εκείνη την εποχή, λίγο μετά την εφηβεία μου, και τα παιδιά που έπαιζα μαζί ήταν καταπληκτικά. Υπήρχε πολύ ενέργεια, εκφραζόμασταν πολύ, πολλές φορές φανταχτερά. Τότε ήταν όλα υπερβολικά, αλλά κράτησε όσο έπρεπε. Και μετά, τουλάχιστον για μένα, διαλύθηκε».

Ο Plant εξήγησε ότι δεν υπήρχε σχεδιασμός πίσω από την επιτυχία του θρυλικού συγκρότήματος. «Δεν είχαμε ιδέα τι έπρεπε να κάνουμε. Απλά παίζαμε σε συναυλίες, και αυτές όλο και μεγάλωναν, οι φανς γινόντουσαν περισσότεροι και εμείς περνούσαμε καλά. Το να ήμουν ο τραγουδιστής, ήταν δουλειά, κόπος. Δεν φοράω πλέον γυναικείες μπλούζες, αλλά εξακολουθεί να μου αρέσει η μουσική που με περιβάλλει».

Πρόσφατα ο Plant έκανε κάποιες δηλώσεις που συζητήθηκαν πολύ σχετικά με τα φωνητικά του σε ορισμένα κομμάτια των Led Zeppelin.

Το "Carry Fire" κυκλοφόρησε στις 13 Οκτωβρίου και περιέχει τα τραγούδια "Bones Οf Saints" και "The May Queen".

  • SHARE
  • TWEET