Το Rocking.gr σε στέλνει στο Release Athens

Διεκδίκησε προσκλήσεις για τις συναυλίες της φετινής διοργάνωσης

21/03/2019 @ 02:00

Το Release Athens επιστρέφει φέτος μεγαλύτερο από ποτέ με ένα εντυπωσιακό line-up, τον Ιούνιο στην Πλατεία Νερού.

Το Rocking.gr σας προσφέρει από 2 μονές προσκλήσεις για κάθε μία από τις ακόλουθες μέρες του φεστιβάλ:

8/6: Iggy Pop, James, Shame & more tba

Το Release Athens 2019 υποδέχεται μία από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία της rock 'n' roll μουσικής! Ο μοναδικός Iggy Pop θα είναι μαζί μας, το Σάββατο 8 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, για να αποδείξει πως παραμένει μία αστείρευτη πηγή ενέργειας πάνω στη σκηνή, με ένα live show που συμπεριλαμβάνει όλες τις μεγάλες στιγμές της τεράστιας καριέρας του. Μία πραγματική εμπειρία που δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα!

14/6: Manowar & more tba

Το Release Athens παρουσιάζει τους βασιλιάδες του metal, Manowar, ζωντανά στην Αθήνα, στο πλαίσιο της επικής αποχαιρετιστήριας "The Final Battle World Tour 2019"! Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, θα ζήσουμε ένα show μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά, που θα εκπληρώσει το όνειρο κάθε οπαδού των Manowar, σε μία αποκλειστική συναυλία για την Ελλάδα και τις γύρω χώρες!

16/6: New Order, Johnny Marr, Morcheeba, Fontaines D.C. & more tba

Το Release Athens παρουσιάζει μια από τις πιο επιδραστικές και καταξιωμένες μπάντες στην ιστορία. Οι περίφημοι New Order σε μια βραδιά γεμάτη με διαχρονικά τραγούδια της απίστευτης πορείας τους. Μαζί τους, ο θρυλικός Johnny Marr, η ψυχή των μοναδικών The Smiths, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Παρέα, οι αγαπημένοι  Morcheeba  και οι συνεχώς ανερχόμενοι Fontaines D.C.

19/6: Clutch, Black Rebel Motorcycle Club, Planet Of Zeus & more tba

To Release Athens 2019 υποδέχεται τους Clutch. Την Τετάρτη 19 Ιουνίου, oι Αμερικανοί φέρνουν στην Πλατεία Νερού το καταιγιστικό rock n’ roll τoyς, για πρώτη φορά σε open air φεστιβάλ, Μαζί τους οι επιβλητικοί Black Rebel Motorcycle club αλλά και οι εκρηκτικοί Planet of Zeus θα μετατρέψουν τη βραδιά σε αληθινό προσκύνημα! Εσύ θα λείπεις;

23/6: Hozier, Roisin Murphy, Hooverphonic & more tba

O Hozier, ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς της δεκαετίας που διανύουμε, έρχεται στο Release Athens. Eγινε διάσημος με το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ του, το 2014, και κυρίως με το συγκλονιστικό "Take Me To Church". Μαζί, η Róisín Murphy, η βασίλισσα της electronic/dance/pop σκηνής, και οι Hooverphonic, το αγαπημένο electro/dream/pop συγκρότημα από το Βέλγιο.

24/6: Alice In Chains & more tba

To Release Athens 2019 υποδέχεται, για πρώτη φορά στη χώρα μας, μία από τις κορυφαίες rock μπάντες των τελευταίων δεκαετιών. Οι περίφημοι Alice in Chains έρχονται από το Seattle στην Πλατεία Νερού τη Δευτέρα 24 Ιουνίου.  Mε μπροστάρη τον Jerry Cantrell, έναν από τους σπουδαιότερους συνθέτες και κιθαρίστες του σκληρού ήχου συνεχίζουν να δηλώνουν δυναμικά την παρουσία τους!

30/6: Disturbed & more tba

To Release Athens 2019 παρουσιάζει τους Disturbed, μία από τις πιο επιτυχημένες μπάντες των τελευταίων 25 χρόνων, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Οι Αμερικανοί θα αποδείξουν απλά γιατί συγκαταλέγονται στους κορυφαίους εκπροσώπους του σύγχρονου metal! Μια ήδη πετυχημένη παγκόσμια περιοδεία η οποία θα καταλήξει και στην Αθήνα!

Release Athens 2019

Μείνετε συντονισμένοι στο Facebook Page του Rocking.gr για τις ανακοινώσεις των διαγωνισμών της κάθε ημέρας του Release Athens.

Για να διεκδικήσετε τις 2 μονές προσκλησεις για την ημέρα που σας ενδιαφέρει, αρκεί να συμπληρώσετε με comment το ονοματεπώνυμό σας και να κάνετε public share την αντίστοιχη δημοσίευση (post) από το Facebook Page του Rocking.gr.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου 30/3. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Καλή επιτυχία!

  • SHARE
  • TWEET