Ghost, Maneskin και Machine Gun Kelly οι νικητές στις rock κατηγορίες των AMA

Χωρίς βραβείο παρά τις τρεις υποψηφιότητες για τους Red Hot Chili Peppers

21/11/2022 @ 15:54

Χθες, 20 Νοεμβρίου, στο Microsoft Theater του Los Angeles, έλαβαν χώρα τα περίφημα American Music Awards.

Σε αυτά, υποψήφιοι στις τρεις βασικές rock κατηγορίες, Αγαπημένος Rock Καλλιτέχνης, Αγαπημένο Rock Άλμπουμ και Αγαπημένο Rock Κομμάτι, ήταν οι Red Hot Chili Peppers, που φέτος πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή εμπορική επιστροφή με τους δίσκους "Unlimited Love" και "Return Of The Dream Canteen" .

Βέβαια, το ιστορικό σχήμα από το Los Angeles, έφυγε από τη βραδιά δίχως κάποιο βραβείο, αφού νικητές στις αντίστοιχες κατηγορίες αναδείχθηκαν οι Machine Gun Kelly, Ghost και Maneskin.

Συγκεκριμένα, ο Kelly επικράτησε των Peppers, Imagine Dragons, The Lumineers και Maneskin, οι Ghost με το "Impera" έναντι των Coldplay, Imagine Dragons, Machine Gun Kelly και Chilis σε μια κατηγορία που θεσπίστηκε πρώτη φορά φέτος, και τέλος οι Maneskin ξεπέρασαν τον ανταγωνισμό των Red Hot Chili Peppers, Imagine Dragons, Foo Fighters kαθώς και της Kate Bush.

Ο MGK, που κέρδισε το ίδιο βραβείο και το 2021, κατά την παραλαβή του δήλωσε πως η εποχή των rock star δεν έχει πεθάνει κατά τη γνώμη του, αλλά είναι ιδιαίτερα ζωντανή.

Σημειώνεται πως Red Hot Chili Peppers και Machine Gun Kelly είναι υποψήφιοι και σε κατηγορίες των επερχόμενων βραβείων Grammy.

  • SHARE
  • TWEET