Ο Ray Davis κάνει λόγο για επανένωση των Kinks

Μετά από αρκετά «γαλλικά» τα δυο αδέρφια έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους

09/11/2016 @ 13:02

Πολύ καιρό πριν ο Noel και ο Liam Gallagher επιδοθούν στο γνωστό πόλεμο …προσβολής ο Ray και ο Dave Davis είχαν χαράξει το δρόμο των δύσκολων αδερφικών σχέσεων.Μετά από 4 δεκαετίες συνεργασίας στους Kinks, τα δυο αδέρφια ξόδεψαν τις δύο τελευταίες ανταλλάσοντας χαρακτηρισμούς μέσω του τύπου.

O Dave αποκάλεσε τον Ray «ναρκισσιστικό βρικόλακα» που του απομυζεί τις ιδέες, τα συναισθήματα και τη δημιουργικότητα δηλώνοντας πως είναι τοξική η επαφή μαζί του, ενώ ο Ray ποδοπάτησε την τούρτα των πεντηκοστών γενεθλίων του Dave.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, τα δυο αδέρφια έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους σε σημείο που να κάνουν σκέψεις επανένωσης των Kinks. Την χρονιά που πέρασε μοιράστηκαν τη σκηνή στην πρώτη τους κοινή live εμφάνιση τα τελευταία 20 χρόνια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ray Davis ανέφερε πως η επανένωση των δυο αδερφών είναι πλέον στα σκαριά.

«Ο Dave και εγώ θα ξαναδουλέψουμε σίγουρα μαζί. Θέλουμε να παίξουμε live. Ποιος ξέρει… Μπορεί οι Kinks να παίξουν στο Glastonbury».

Ο Dave Davies παρότι πιο διστακτικός παραδέχεται στο λογαριασμό του στο facebook: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ray για show με τους Kinks, παρ’ ότι δουλεύουμε σε άλλα project και έχουμε συνθέσει μουσική μαζί».

  • SHARE
  • TWEET